Site icon NewsIT

Πίτσα Παπαδοπούλου: «Ο καλλιτεχνικός χώρος είναι ο πιο αθώος, το λέω με το χέρι στην καρδιά»

07.07.2024 | 20:09
Πίτσα Παπαδοπούλου: «Ο καλλιτεχνικός χώρος είναι ο πιο αθώος, το λέω με το χέρι στην καρδιά»

«Κανένας που αγαπάει, δεν δίνει ένα χαστούκι. Είναι λυπηρό, λυπάμαι πάρα πολύ», ομολογεί η Πίτσα Παπαδοπούλου.

Τόσο για το καλλιτεχνικό της ξεκίνημα πλάι στη Βίκυ Μοσχολιού όσο και για τις δύσκολες συνθήκες που κλήθηκε να διαχειριστεί στη μακρόχρονη της διαδρομή μίλησε η Πίτσα Παπαδοπούλου στην κάμερα της εκπομπής «Ακόμα δεν είδες τίποτα» και τη δημοσιογράφο Βίκυ Δέτσικα την Κυριακή στο MEGA.

«Στην πρώτη μου εμφάνιση που τραγούδησα μαζί με τη Βίκυ Μοσχολιού είχα πολύ τρακ και ακόμη έχω τρακ. Δεν αλλάζει αυτό. Δεν έχω εξοικειωθεί στο επάγγελμα μου, ευτυχώς βέβαια πάνω στην πίστα δεν σκέφτομαι τίποτα μόλις βγω και πάρω το μικρόφωνο. Μόνο αυτό που τραγουδάω, αυτό με έχει σώσει. Όλα φεύγουν τότε, τα πάντα, μέχρι να πιάσω το μικρόφωνο και να βγω στην πίστα».

«Ο καλλιτεχνικός χώρος είναι ο πιο αθώος, σε όλα, σε ό,τι ακούγεται και το λέω με το χέρι στην καρδιά. Θέλω να πω ότι πάντα υπήρχαν αυτά που ακούμε σήμερα αλλά σήμερα κακώς που υπάρχουν γιατί οι άνθρωποι είναι πιο εξελιγμένοι, πιο μορφωμένοι. Τα δικά μου χρόνια ήταν τουλάχιστον άνθρωποι του μόχθου, κουρασμένοι, αγράμματοι, δεν ήξεραν τι έκαναν. Αυτοί όμως σήμερα, για ποιο λόγο; Όχι, “μ’ αγαπάει και μου έδωσε ένα χαστούκι”. Κανένας που αγαπάει, δεν δίνει ένα χαστούκι. Είναι λυπηρό, λυπάμαι πάρα πολύ», εξομολογήθηκε, αρχικά, η αγαπημένη λαϊκή τραγουδίστρια.

«Εγώ το θέμα της σεξουαλικής παρενόχλησης το αντιμετώπιζα όπως έπρεπε. Όπως νόμιζα ότι έπρεπε, έλεγα “δεν με ενδιαφέρεις”».

«Μα χωρίς εμένα δεν θα μπορέσεις να κάνεις ότι πρέπει να κάνεις” μου έλεγε και απαντούσα πως “δεν με νοιάζει, δεν με αφορά. Να μην κάνω ποτέ μου τίποτα”. Αυτή ήταν η δική μου αντίδραση», υπογράμμισε, επίσης, η Πίτσα Παπαδοπούλου στην εκπομπή του MEGA.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version