Lifestyle

Ποιο είναι το φαβορί στα προγνωστικά της Eurovision;

Λίγες μέρες πριν από τον μεγάλο τελικό της Eurovision και οι προβλέψεις για τις πρώτες θέσεις συνεχώς ανατρέπονται.

Σύμφωνα με τις τελευταίες εξελίξεις η πρωτιά στα στοιχήματα ανήκει στο Αζερμπαιτζάν που εκπροσωπείται από την 17χρονη Safura. Πολύ κοντά στην όμορφη τραγουδίστρια βρίσκεται το Ισραήλ με τον Harel Skaat,  ενώ την τρίτη θέση κατέχει η Δανία με τους Chanee & N’evergreen.
 
Στην τέταρτη θέση των στοιχημάτων μέχρι στιγμής βρίσκεται ο Didrik Solli με την  Νορβηγία, όπου είναι και η χώρα που θα φιλοξενήσει τον διεθνή διαγωνισμό. Ακολουθεί πολύ κοντά η Κροατία με το συγκρότημα Feminnen και έπονται η δική μας Ελλάδα με τον Γιώργο  Αλκαίο και η Σουηδία με την Anna Bergendahl.

Στην έκτη θέση λοιπόν τερματίζει μέχρι στιγμής η ελληνική συμμετοχή με το τραγούδι ‘”Όπα”.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Μανώλης Μητσιάς: «Παρότι ένας δίσκος μου είχε υποστεί σαμποτάζ από την εταιρεία, τα τραγούδια που αξίζαν δε χάθηκαν»
«Οφείλω πολλά στη Λίνα Νικολακοπούλου, το τραγούδι «Ποτέ» αναδείχθηκε σε μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες μου», εξομολογήθηκε ακόμα ο ταλαντούχος ερμηνευτής
Μανώλης Μητσιάς