Site icon NewsIT

Πως σε επηρεάζει η Πανσέληνος; Τι ανατροπές θα φέρει το τετράγωνο Δία-Ουρανού;

21.08.2013 | 12:25
Πως σε επηρεάζει η Πανσέληνος; Τι ανατροπές θα φέρει το τετράγωνο Δία-Ουρανού;

Μια ήρεμη Πανσέληνος κι ένα τετράγωνο που φέρνει απρόβλεπτα γεγονότα. Πως επηρεάζει το ζώδιό σου αυτή η ουράνια κατάσταση;

Η τελευταία Πανσέληνος του καλοκαιριού πραγματοποιείται στις 21 Αυγούστου και ώρα 4.45 το πρωί, στις 28 μοίρες και 11 λεπτά του Υδροχόου. Πρόκειται για μια “ήρεμη” Πανσέληνο καθώς δεν σχηματίζει σημαντικές όψεις, εκτός από την σύνοδο Ήλιου-Ερμή.

Το γεγονός ότι το ζώδιο του Υδροχόου θεωρείται ένα ζώδιο συλλογικό, που φέρνει τους ανθρώπους και τις ιδέες πιο κοντά, σε συνδυασμό με τη λογική του Ερμή, θα μπορούσε να προμηνύει ένα ανέφελο δεκαπενθήμερο. Ο Υδροχόος όμως έχει κυβερνήτη τον Ουρανό και επιπλέον, είναι η δεύτερη Πανσέληνος που πραγματοποιείται σ’ αυτό ζώδιο, αφού και η προηγούμενη, στις 22 Ιουλίου, σχηματίστηκε στη μηδενική μοίρα του Υδροχόου.

Το τετράγωνο Δία – Ουρανού και τα απρόβλεπτα γεγονότα

Επιπλέον, την ίδια μέρα ο κυβερνήτης της Πανσελήνου, Ουρανός, σχηματίζει τετράγωνο με τον Δία, μια ιδιαίτερα έντονη ενέργεια που θα επιφέρει απρόβλεπτα γεγονότα, καταστάσεις και συγκρούσεις με απρόβλεπτες συνέπειες. Η όψη αυτή συνιστά ιδιαίτερη προσοχή τόσο στον επαγγελματικό τομέα, όσο και στις προσωπικές σχέσεις, αφού είναι πολύ πιθανό να προκληθούν οριστικές ρήξεις ακόμα και για ασήμαντες αφορμές.

Ποια ζώδια επηρεάζονται από την Πανσέληνο στον Υδροχόο

Τα ζώδια που πρέπει να προσέχουν περισσότερο το ερχόμενο δεκαπενθήμερο είναι οι Κριοί, οι Καρκίνοι, οι Ζυγοί και οι Αιγόκεροι και ιδιαίτερα όσοι έχουν γεννηθεί γύρω στις 2/1, 2/4, 4/7 και 5/10.

ΚΡΙΟΣ

Η τελευταία Πανσέληνος του καλοκαιριού σχηματίζεται στις 21 Αυγούστου στον ενδέκατο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου και σου δίνει την ευκαιρία να ασχοληθείς περισσότερο με το φιλικό σου κύκλο, τους στόχους και τις επιθυμίες σου και να κάνεις ένα ξεκαθάρισμα όπου κρίνεται απαραίτητο. Η αμοιβαία εμπιστοσύνη και κατανόηση θα αποτελέσουν τον σημαντικότερο παράγοντα των επιλογών σου. Δεν αποκλείεται επίσης να «μπεις» σε ένα νέο φιλικό περιβάλλον που θα ταιριάζει απόλυτα στα γούστα σου και παράλληλα να απομακρυνθείς από σχέσεις που διαπιστώνεις πως είναι επιφανειακές. Την ίδια μέρα, το τετράγωνο Δία-Ουρανού θα σε ωθήσει να αποκοπείς από καταστάσεις και ανθρώπους που περιορίζουν την προσωπική σου ελευθερία και την ανεξαρτησία σου, αλλά και να κάνεις ριζικές αλλαγές στο οικιακό σου περιβάλλον, οι οποίες θα σε οδηγήσουν σε ένα καλύτερο μέλλον.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Πανσέληνος που διαμορφώνεται στις 21 Αυγούστου στο μεσουράνημα του ηλιακού σου ωροσκοπίου, δείχνει ότι είναι η κατάλληλη στιγμή να θέσεις μακροπρόθεσμα σχέδια κυρίως όσον αφορά στα επαγγελματικά σου. Μέσα στο ερχόμενο δεκαπενθήμερο θα μπορέσεις να απαλλαγείς από εμπόδια που φρενάρουν την επιτυχία σου και να διεκδικήσεις με επιτυχία μια καλύτερη θέση ή και έναν καλύτερο μισθό αφού ο Ερμής που κυβερνά τα οικονομικά σου συμμετέχει ενεργά στην Πανσέληνο. Την ίδια μέρα, το τετράγωνο Δία – Ουρανού μπορεί να εντείνει την ανασφάλεια για το μέλλον σου, μπορεί όμως κάλλιστα να σου φέρει και μια απρόσμενη ευκαιρία για να βελτιώσεις το επίπεδο της ζωής σου. Το συγγενικό σου περιβάλλον ή ένα ταξίδι μπορεί να αποτελέσει την αφετηρία για ένα καλύτερο μέλλον.

Διάβασε περισσότερα στο TLIFE

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version