Σάββατο, 17 Αυγ.
32oC Αθήνα

Ποσειδώνας Γιαννόπουλος: «Κάποιοι μπορεί να με θεωρούν σπασίκλα, ξενέρωτο, συντηρητικό»

Ποσειδώνας Γιαννόπουλος: «Κάποιοι μπορεί να με θεωρούν σπασίκλα, ξενέρωτο, συντηρητικό»

«Υπάρχει κομμάτι νέας γενιάς γνωστών ανθρώπων του χώρου που πρέπει να με απεχθάνεται» δηλώνει ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος.

Στην υπερβολή της πολιτικής ορθότητας και τους καπηλευτές της, όπως ο ίδιος τονίζει χαρακτηριστικά, εστίασε μεταξύ άλλων, ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος στη νέα συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό ΟΚ! και τον δημοσιογράφο Αστέρη Κασιμάτη.

«Κάποτε με απασχολούσε μήπως με ξεπεράσει η εποχή. Αλλά όχι πια. Η εποχή μας αρχίζει να έχει κάποια πράγματα τα οποία δεν μου αρέσουν καθόλου. Μέχρι το 2021 είχα μπει στη διαδικασία να προσπαθήσω να δείξω τη σωστή κατεύθυνση, να δώσω τα φώτα μου καλοπροαίρετα.

Αλλά διαπίστωσα ότι αυτό είναι παρεξηγήσιμο. Ο κόσμος έχει γίνει πάρα πολύ επιθετικός και δεν αντιλαμβάνεται πάντα την καλή πρόθεση. Οπότε μπορώ να πω με βεβαιότητα ότι δεν με ενδιαφέρει καθόλου να είμαι στη μόδα», εξήγησε αρχικά ο ραδιοφωνικός παραγωγός και τηλεοπτικός συνεργάτης της Ελένης Τσολάκη τη φετινή σεζόν.

«Πάω κόντρα σε πράγματα που νομίζω ότι υπάρχει ένα κομμάτι νέας γενιάς γνωστών ανθρώπων του χώρου το οποίο πρέπει να με απεχθάνεται. Κάποιοι επίσης μπορεί να με θεωρούν σπασίκλα, ξενέρωτο, συντηρητικό. Εγώ δεν μπορώ τους ανθρώπους που καπηλεύονται την πολιτική ορθότητα, ούτε εκείνους που νιώθουν από μόνοι τους ότι είναι αρμόδιοι να βγαίνουν ανά πάσα στιγμή και να τοποθετούνται δημοσίως όταν συμβαίνει ένα μεγάλο κοινωνικό θέμα ή ένα οποιοδήποτε γεγονός που έχει να κάνει με ευαίσθητες ομάδες».

«Αυτό το θεωρώ γελοίο. Κάποιοι άνθρωποι στο πλαίσιο της πολιτικής ορθότητας αναμασούν κλισέ και υπερβάλλουν. Η υπερβολή φέρνει πάντα αντίθετα αποτελέσματα. Αντιδρώ στην υπερβολική χρήση της πολιτικής ορθότητας. Το κακό που φέρνει να είναι ο νεοσυντηρητισμός», επισημαίνει, ακόμα, ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις