Πέμπτη, 5 Σεπτ.
31oC Αθήνα

Πρίγκιπας Γουίλιαμ: Το νέο του look στην πρώτη επίσημη εμφάνισή του μετά το καλοκαίρι

Πρίγκιπας Γουίλιαμ: Το νέο του look στην πρώτη επίσημη εμφάνισή του μετά το καλοκαίρι
REUTERS

Την πρώτη του επίσημη εμφάνιση μετά το καλοκαίρι έκανε σήμερα (05.09.2024) ο πρίγκιπας Γουίλιαμ στο Λονδίνο, ο οποίος ήταν…αξύριστος!

Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ πήγε σε μια έκθεση έργων τέχνης στο Λονδίνο, με θέμα τους άστεγους. Ο πρίγκιπας της Ουαλίας εξέπληξε τους παρευρισκόμενους αλλά και όσους είδαν τις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν, αφού άφησε γένια ενώ συνηθίζει πάντα να είναι καλοξυρισμένος.

Πρόκειται για την δεύτερη φορά που εμφανίζεται με τα φυσικά του γένια. Η πρώτη ήταν στις 11 Αυγούστου 2024 όταν εμφανίστηκε σε βίντεο μαζί με τη σύζυγό του, Κέιτ Μίντλετον, έχοντας αφήσει για μέρες αξύριστα τα μούσια του.

Λίγες εβδομάδες αργότερα, όταν πήγε στην εκκλησία του Κράδι Κερκ, κοντά στο κάστρο του Μπαλμόραλ, στη Σκωτία, ο 42χρονος διάδοχος του θρόνου ήταν και πάλι ξυρισμένος κόντρα.

Ωστόσο ο Γουίλιαμ με τη σημερινή του εμφάνιση αιφνιδίασε τους βασιλικούς συντάκτες αφού φαίνεται να υιοθετεί ένα νέο λουκ, αυτό του γενειοφόρου πρίγκιπα.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη The Prince and Princess of Wales (@princeandprincessofwales)

Στην «εκρηκτική» αυτοβιογραφία του, ο πρίγκιπας Χάρι είχε γράψει ότι ο αδελφός του ζήλευε τα κόκκινα, χαρακτηριστικά γένια του. Ο λόγος; Ο μελλοντικός βασιλιάς δεν επιτρέπεται να αφήσει γενειάδα.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις