Σάββατο, 31 Αυγ.
27oC Αθήνα

Προσκεκλημένοι στον γάμο του Γιάννη Αντετοκούνμπο οι Βασίλης Σπανούλης και Νίκος Ζήσης

Προσκεκλημένοι στον γάμο του Γιάννη Αντετοκούνμπο οι Βασίλης Σπανούλης και Νίκος Ζήσης
Eurokinissi

Γιάννης Αντετοκούνμπο και Μαράια Ριντλσπρίγκερ ενώνονται με τα δεσμά του γάμου και οι Βασίλης Σπανούλης, Νίκος Ζήσης και Βαγγέλης Λιόλιος θα βρεθούν στο γάμο του “Greek freak”.

Ο πολυαναμενόμενος γάμος της χρονιάς! Γιάννης Αντετοκούνμπο και η Μαράια Ριντλσπρίγκερ θα παντρευτούν την Κυριακή (01.09.2024) στη Μεσσηνία, στο Costa Navarino. Το ζευγάρι επέλεξε να προχωρήσει σε μια τελετή στην παραλία του ξενοδοχείου “W”, προσπαθώντας να διατηρήσει την ιδιωτικότητά τους, αλλά και των καλεσμένων τους.

Στην Μεσσηνία έχουν φτάσει διάσημοι προσκεκλημένοι (200 καλεσμένοι και 30 VIP προσωπικότητες), τόσο από το εξωτερικό, όσο και από την Ελλάδα, προκειμένου να δώσουν το “παρών” στη χαρούμενη στιγμή του “Greek freak” και της αγαπημένης του.

Από την Παρασκευή (30.09.2024) βρίσκονται στο Costa Navarino ο προπονητής της Εθνικής Ελλάδας, Βασίλης Σπανούλης, ο General Manager της Γαανόλευκης, Νίκος Ζήσης, όπως και ο πρόεδρος της ΕΟΚ, Βαγγέλης Λιόλιος.

Θυμίζουμε ότι το Σάββατο (31.08.2024), οι καλεσμένοι θα βρεθούν σε ένα δεύτερο πάρτι με επιρροές από την κουλτούρα της Νιγηρίας, τιμώντας την καταγωγή του Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Να σημειωθεί ότι, από τη στιγμή που ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι ορθόδοξος και η αγαπημένη του καθολική, θα γίνει μια διπλή τελετή.

Κινητά τηλέφωνα δεν επιτρέπονται κατά τη διάρκεια των τριήμερων εκδηλώσεων. Ειδικοί φωτογράφοι αέχουν αναλάβει τη λήψη των αναμνηστικών φωτογραφιών.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις