Site icon NewsIT

Πυγμαλίων Δαδακαρίδης για τη μεταμόρφωσή του στη «Φάλαινα»: «Χρειάζεται να κάτσεις δύο ώρες ακίνητος»

17.10.2024 | 12:12
Πυγμαλίων Δαδακαρίδης για τη μεταμόρφωσή του στη «Φάλαινα»: «Χρειάζεται να κάτσεις δύο ώρες ακίνητος»

Sold Out ήταν η πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης «Φάλαινα» με τον Πυγμαλίωνα Δαδακαρίδη να έχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο και να κλέβει τις εντυπώσεις με την εκπληκτική του ερμηνεία.

Ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης στην θεατρική παράσταση υποδύεται έναν παχύσαρκο άνδρα με την μεταμφίεσή του ως Τσάρλι πάνω στη σκηνή να καθηλώνει.

«Δόξα τω Θεώ που ήταν sold out η πρεμιέρα – γι’ αυτό που ονειρευτήκαμε – για το υπέροχό μας έργο. Οι περισσότεροι άνθρωποι δεν βοηθούν ο ένας τον άλλο. Τουλάχιστον αυτοί που το κάνουν, το κάνουν με έναν αλτρουισμό και χαίρομαι. Εύχομαι η κοινωνία μας να μπορούσε να αλλάξει για να μπορούμε να βοηθάμε ο ένας τον άλλον περισσότερο», είπε αρχικά ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης μιλώντας στην Breakfast@Star.

Σχετικά με την εντυπωσιακή μεταμφίεσή του ως Τσάρλι, ο ηθοποιός ανέφερε: «Η μεταμόρφωσή μου πρακτικά έχει μία δυσκολία, γιατί χρειάζεται να κάτσεις δύο ώρες ακίνητος. Το τι εκπροσωπεί αυτός ο ήρωας είναι πολύ σημαντικό, αυτό είναι ακόμα – μη υποφερτό – μέσα μου, συναισθηματικά, αλλά είναι μια πολύ ωραία ιστορία.

Την πρώτη φορά που με είδα στον καθρέφτη μετά τη μεταμφίεση ξαφνιάστηκα αλλά περισσότερο συγκινήθηκα, γιατί είναι δύσκολο να φαντάζεσαι ότι ένας άνθρωπος μπορεί να φτάσει στο τέρμα για την αγάπη – με έναν τέτοιο τρόπο».

 

 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version