Site icon NewsIT

Ρ. Κορομηλά: Η φίλη του Μ. Ασλάνη μιλά στο TLIFE για τις στιγμές τους και τα τελευταία τους σχέδια

29.08.2013 | 09:30
Ρ. Κορομηλά: Η φίλη του Μ. Ασλάνη μιλά στο TLIFE για τις στιγμές τους και τα τελευταία τους σχέδια

"Ο Μιχάλης είχε προβλήματα αλλά και όρεξη για ζωή! - Δες τα βίντεο αλλά και το συγκηνιτικό μήνυμα του Αντώνη Ρέμου

Πολλοί είναι οι άνθρωποι που μιλάνε για τον Μιχάλη Ασλάνη και τη γενναιοδωρία του αλλά λίγοι αυτοί που ήταν κοντά του μέχρι τέλους. Ένας από αυτούς τους λίγους ήταν η πολύ καλή του φίλη Ρούλα Κορομηλά. Πολλοί μάλιστα είναι αυτοί που έμαθαν τη δουλειά του Μιχάλη μέσα από τα shows της Ρούλας.

Η Ρούλα μόλις έμαθε τη δυσάρεστη είδηση δεν μπορούσε να την πιστέψει. Πριν λίγες μέρες σχεδίαζαν τις διακοπές τους. Είχαν καθημερινή επικοινωνία, έβγαιναν, μιλούσαν, έκαναν πλάκα, έλεγαν τους προβληματισμούς τους.

Η παρουσιάστρια έχει μάθει να μην εγκαταλείπει τους φίλους της και να τους τιμά σε όλες τις εκφάνσεις της ζωής της. Ο Μιχάλης ήταν κομμάτι της ζωής της.

Στο TLIFE πραγματικά συντετριμμένη περιγράφει η Ρούλα Κορομηλά: “Το χαμόγελο του Μιχάλη αποδεικνύει τα πάντα και τα λέει όλα. Για πολλά προβλήματα μπορεί να συζητούσαμε αλλά δεν πρόκειται να τα αναλύσω. Έναν φίλο σου ξέρεις να τον σέβεσαι και πόσο μάλιστα όταν δεν είναι στη ζωή. Λέγονται πολλά… Εμένα μου είναι αδιανόητο να σκεφτώ ότι θα κατέφευγε σε λύση απόγνωσης. Τα λέγαμε, τα συζητούσαμε… Δεν είχα κανένα τέτοιο δείγμα ηττοπάθειας από εκείνον, ούτε καν υποψία για το ότι θα μπορούσε να φτάσει στην απόγνωση. Προσπαθούσα με όποιο διακριτικό τρόπο μπορούσα να είμαι κοντά του και να τον κάνω να περνάει καλά. Όλοι οι άνθρωποι έχουν προβλήματα. Ένας από αυτούς ήταν και ο Μιχάλης. Είχε πολλά προβλήματα κι ένιωθε μεγάλη προδοσία από ανθρώπους που βοήθησε, στήριξε κι εμπιστεύτηκε.

Μάθε περισσότερα στο TLIFE

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version