Site icon NewsIT

Ράιαν Ρέινολτς και Χιού Τζάκμαν συνεργάζονται ξανά μετά την ταινία Deadpool & Wolverine

08.07.2024 | 13:03
Ράιαν Ρέινολτς και Χιού Τζάκμαν συνεργάζονται ξανά μετά την ταινία Deadpool & Wolverine

epa10312116 Canadian-US actor Ryan Reynolds attends the 36th Annual American Cinematheque Award Ceremony at the Beverly Hilton Hotel in Los Angeles, California, USA, 17 November 2022. EPA/Allison Dinner

Αν και ο Ράιαν Ρέινολντς με τον Χιου Τζάκμαν πρωταγωνιστούν ήδη στην νέα ταινία «Deadpool & Wolverine» για χάρη της Marvel, η συνεργασία τους, δεν σταματά. Το αποκάλυψε ο Καναδός ηθοποιός σε συνέντευξή του στο EW.

«Έχουμε μία ταινία με τον Χιου Τζάκμαν που θέλουν να γυρίσουμε σύντομα», είπε ο Ράιαν Ρέινολντς και τόνισε πως αυτή τη φορά δεν θα υποδυθούν τους υπέρηρωες, χωρίς όμως να δίνει καμία άλλη πληροφορία.

«Θα έλεγα ότι η δική μας σχέση είναι όπως κάθε σχέση που είναι επιτυχημένη και λειτουργεί», απάντησε στην ερώτηση για το πως είναι η συνεργασία του με τον Τζάκμαν, ξεκαθαρίζοντας πως ο ένας υποστηρίζει τον άλλον.

«Πάντα υποστηρίζω τον Χιού να σκοράρει και να κερδίζει. Γνωρίζω επίσης την καρδιά και του μυαλό του και ποιος είναι. Μπορώ να πω από πρώτο χέρι ότι είναι ένα άτομο, το οποίο όχι μόνο αξίζει να υποστηρίζεις, αλλά είναι κάποιος που είναι αδύνατο να μην υποστηρίζεις», είπε για την στενή φιλία τους.

Μέχρι τη νέα συνεργασία τους, οι δύο πρωταγωνιστές επαναλαμβάνουν τους χαρακτήρες της Marvel στην τρίτη ταινία του franchise Deadpool, στην οποία ξεπερνούν τα όρια του χωροχρόνου με σκοπό να επιτεθούν σε έναν κοινό εχθρό.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version