Site icon NewsIT

Ρένος Χαραλαμπίδης: Πολύ μεγάλο απωθημένο το μπαλέτο

03.08.2024 | 14:54
Ρένος Χαραλαμπίδης: Πολύ μεγάλο απωθημένο το μπαλέτο

«Δεν ασχολήθηκα με το μπαλέτο γιατί ήμουν παιδί  λαϊκής οικογένειας, ο μπαμπάς μου ήταν εργάτης και πεταλωτής στον Έβρο», λέει ο Ρένος Χαραλαμπίδης.

Ο Ρένος Χαραλαμπίδης έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή ERT Talks και τον Απόστολο Μαγγηριάδη. Ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, και στο μπαλέτο που ήταν κάποτε ένα μεγάλο του απωθημένο.

«Πολύ μεγάλο απωθημένο το μπαλέτο. Εγώ παιδιόθεν μου άρεσε πολύ το μπαλέτο και τώρα παρακολουθώ και βλέπω. Δεν ασχολήθηκα γιατί ήμουν παιδί λαϊκής οικογένειας. Ο μπαμπάς μου ήταν εργάτης, ήταν αγρότης και πεταλωτής στον Έβρο. Μετά ήρθε στην Αθήνα έγινε κηπουρός, μετά έγινε εργάτης. Και εκεί στη δεκαετία του ’70, όχι ότι δεν με αφήνανε, τους φαινόταν πολύ παράξενο», είπε αρχικά ο Ρένος Χαραλαμπίδης.

Ο Ρένος Χαραλαμπίδης πρόσθεσε: «Βέβαια σε βαθύ γήρας ο πατέρας μου, καθόμασταν στον Έβρο στο χωριό και βλέπαμε μπαλέτο, μου είπε “Ρένο ξέρεις μετάνιωσα που δεν σε έγραψα στο μπαλέτο. Θα σου πήγαινε πάρα πολύ. Και βέβαια”, μου λέει “δεν είναι αργά. Μπορείς και τώρα”, βέβαια ήμουνα 40 τόσων χρόνων δεν πειράζει, αλλά καμιά φορά ξέρεις τι σκέφτομαι; Γιατί όχι;

Δηλαδή γιατί όχι ένας άνθρωπος 53 χρόνων, να μην αρχίσει να σπουδάζει μπαλέτο και να χορεύει για τον εαυτό του και τους φίλους του;».

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version