Παρασκευή, 5 Ιουλ.
22oC Αθήνα

Ρίκα Διαλυνά για Αλίκη Βουγιουκλάκη: Όταν μου είπε να ξεχάσω το παρελθόν και πως είμαστε φιλενάδες

Ρίκα Διαλυνά για Αλίκη Βουγιουκλάκη: Όταν μου είπε να ξεχάσω το παρελθόν και πως είμαστε φιλενάδες
ΦΩΤΟ NDP

Άγνωστες ιστορίες της ζωής της εκμυστηρεύεται η Ρίκα Διαλυνά. Η ηθοποιός του παλιού ελληνικού κινηματογράφου μιλά και για τις σχέσεις της με την σταρ εκείνης της εποχής, την Αλίκη Βουγιουκλάκη.

Η Ρίκα Διαλυνά έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή του Star, «Αλήθειες με τη Ζήνα» και μοιράστηκε ιστορίες από την επαγγελματική, αλλά και την προσωπική της ζωή που μέχρι σήμερα ήταν άγνωστες, όπως για τη σχέση που είχε με την Αλίκη Βουγιουκλάκη.

«Φροντίζω τον εαυτό μου πάρα πολύ. Δεν θα κοιμηθώ ποτέ χωρίς να καθαρίσω το πρόσωπό μου. Είναι το πιο απλό και εύκολο. Δεν θέλω να αλλάξω φυσιογνωμία. Τις ρυτίδες γιατί να τις κρύψω;

Το όνειρό μου ήταν να πάω στην Αμερική και το όνομά μου ήταν από εκεί. Δεν μου άρεσε το Ειρήνη και είπα στη μαμά μου να με φωνάζει Άννα Ρίκα και αποφάσισε να με φωνάζει Ρίκα.

Είχα την τύχη να παίξω με σπουδαίους ηθοποιούς και εκεί δεν πηγαίνεις εσύ, έχεις τον μάνατζέρ σου. Δεν έχεις φόβο ότι κάτι στραβό θα συμβεί.

Δεν με ζήλεψαν στην Αμερική καθόλου. Στην Ελλάδα με ζήλευαν!

Η Βουγιουκλάκη αφού είχε γίνει η ιστορία στις Κάννες, εγώ είχα αηδιάσει από όλα αποφάσισα να ανοίξω μια μπουτίκ. Μου τηλεφωνάει και μου είπε να ξεχάσω το παρελθόν και είμαστε φιλενάδες και θέλω να παίξεις έναν εντυπωσιακό ρόλο. Με ”πίεσε” λίγο…

 

…Και πράγματι ήταν ένας ρόλος εντυπωσιακός στην τελευταία πράξη. Αλλά ήθελα να υπογράψουμε συμβόλαιο ότι το όνομά μου θα ήταν στο τέλος με την ίδια γραμματοσειρά με τη δική της. Βλέπω κάτι ψιλά, δεν λέω τίποτα. Την άλλη μέρα τής πάω μια ανθοδέσμη και της γράφω ”Αν δεν τηρηθούν οι όροι που είπαμε δεν μπορώ να σχολάσω την παράσταση”. Δεν τόλμησε να μου πει τίποτα. Της είχα δώσει κάτι μπότες και όταν της τις ζήτησα, μου έδωσε τη μία…».

 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις