Lifestyle

Ρις Γουίδερσπουν: Η ηθοποιός χώρισε μετά από 12 χρόνια γάμου

Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός και παραγωγός Ρις Γουίδερσπουν και ο σύζυγός της Τζιμ Τοθ ανακοίνωσαν χθες Παρασκευή ότι πήραν τη «δύσκολη απόφαση» να χωρίσουν ύστερα από 12 χρόνια έγγαμου βίου.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε τον Μάρτιο του 2011 στο ράντσο της Γουίδερσπουν στην Καλιφόρνια και τον Σεπτέμβριο του 2012 απέκτησε ένα αγοράκι, τον Τενεσί Τζέιμς.

«Έχουμε απολαύσει τόσα υπέροχα χρόνια μαζί και θα προχωρήσουμε με βαθιά αγάπη, καλοσύνη και αμοιβαίο σεβασμό για όλα όσα έχουμε δημιουργήσει από κοινού», αναφέρουν σε μήνυμα που αναρτήθηκε στον λογαριασμό της Γουίδερσπουν στο Instagram.

«Η μεγαλύτερη προτεραιότητά μας είναι ο γιος μας και ολόκληρη η οικογένειά μας, καθώς ξεκινάμε ένα νέο κεφάλαιο» στη ζωή μας, συμπληρώνουν.

Η Αμερικανίδα ηθοποιός έχει άλλα δύο παιδιά, από τον γάμο της με τον Ράιαν Φίλιπ: την 23χρονη Άβα και τον 19χρονο Ντίκον. Γουίδερσπουν και Φίλιπ πήραν διαζύγιο το 2007.

Η 47χρονη Γουίδεσπουν γεννήθηκε στη Νέα Ορλεάνη και μεγάλωσε στο Νάσβιλ του Τενεσί. Βραβεύτηκε με Όσκαρ Α’ Γυναικείου Ρόλου για την ερμηνεία της στην ταινία «Walk the Line» ενώ ήταν πρωταγωνίστρια και παραγωγός αρκετών ταινιών και τηλεοπτικών σειρών, όπως τα «Big Little Lies» και «The Morning Show».

Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Η Σκάρλετ Γιόχανσον και ο σύζυγός της αγόρασαν πολυτελές διαμέρισμα στη Νέα Υόρκη αξίας 13 εκ. δολαρίων
Το ζευγάρι πέτυχε μία καλή συμφωνία για το διαμέρισμα των 5.500 τετραγωνικών μέτρων στη Νέα Υόρκη, το οποίο το 2018 διατέθηκε προς πώληση στην τιμή των 27,5 εκατομμυρίων δολαρίων
Η Σκάρλετ Γιόχανσον
Έφη Μουρίκη: «Ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης μου είπε “το βλέπεις το διαζύγιο” για αστείο και το έκαναν τίτλο ότι χωρίζουμε»
«Πολλές φορές βλέπουμε ανθρώπους, που είναι ιδιαίτερα δημοφιλείς στα social media, στο θέατρο ή στην τηλεόραση να μην έχουν την ανάλογη αποδοχή» λέει η Έφη Μουρίκη
Η Έφη Μουρίκη και ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης