Σάββατο, 27 Ιουλ.
29oC Αθήνα

Ρίτα Όρα: Εκτάκτως στο νοσοκομείο – Ακυρώθηκε συναυλία της

Ρίτα Όρα: Εκτάκτως στο νοσοκομείο – Ακυρώθηκε συναυλία της
Φωτογραφία: Reuters

Ανησυχία επικρατεί στις τάξεις των θαυμαστών της Ρίτα Όρα καθώς η σταρ της μουσικής, ανακοίνωσε την ακύρωση μιας προγραμματισμένης εμφάνισής της σε φεστιβάλ στην Ουγγαρία.

Η Ρίτα Όρα, με story στο Instagram το απόγευμα του Σαββάτου (27.07.2024), ενημέρωσε τους θαυμαστές της ότι πρέπει να ξεκουραστεί καθώς μεταφέρθηκε εκτάκτως στο νοσοκομείο.

Η 33χρονη τραγουδίστρια μοιράστηκε με τους followers της ότι πέρασε τη νύχτα στο νοσοκομείο της Ουγγαρίας. Δεν αποκάλυψε λεπτομέρειες σχετικά με την υγεία της, αλλά είπε ότι έχει λάβει την οδηγία να «ξεκουραστεί διεξοδικά».

Ενημέρωσε τους θαυμαστές της ότι ως εκ τούτου δεν θα εμφανιζόταν στο Campus Fesztivál της χώρας εκείνο το βράδυ. 

«Παρακαλώ συγχωρήστε αυτή την απροσδόκητη εξέλιξη, αλλά δυστυχώς δεν θα μπορέσω να εμφανιστώ στο Campus Fesztivál απόψε. Έχοντας περάσει τη νύχτα στο νοσοκομείο της Βουδαπέστης, πρέπει να ξεκουραστώ καλά και να ακολουθήσω τις οδηγίες του γιατρού», γράφει στο ποστ.

Η Rita Ora ζήτησε συγγνώμη από τους θαυμαστές της που θα ήταν στη συναυλία και εξέφρασε την ευγνωμοσύνη της για την «κατανόησή» τους. «Ζητώ συγγνώμη από τους θαυμαστές μου που θα είναι εκεί σήμερα και είμαι πραγματικά ευγνώμων για την κατανόησή σας».

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις