Site icon NewsIT

Σακίρα για τελικό του Copa America: Σε ευχαριστούμε Κολομβία που μας γέμισες με τόση συγκίνηση

16.07.2024 | 13:28
Σακίρα για τελικό του Copa America: Σε ευχαριστούμε Κολομβία που μας γέμισες με τόση συγκίνηση

Soccer Football - Copa America 2024 - Final - Argentina v Colombia - Hard Rock Stadium, Miami, Florida, United States - July 14, 2024 Singer Shakira performs during the half time show REUTERS/Agustin Marcarian

Παρά την ήττα της εθνικής ομάδας της από την Αργεντινή, στον τελικό του Copa America, η Κολομβιάνα τραγουδίστρια Σακίρα, κατάφερε να «ταρακουνήσει» το κοινό με το 7λεπτο show της στο ημίχρονο.

Η μεγάλη σταρ Σακίρα, έκανε τους 65.000 θεατές του Copa America να πεταχτούν από τη θέση τους και να «ταρακουνήσουν» το Hard Rock Stadium με τα τραγούδια και τον χορό της.

Αν και η Αργεντινή στέφθηκε ως πρωταθλήτρια μετά το «χρυσό» γκολ του Λαουτάρο Μαρτίνες, η Σακίρα δεν έχασε την ευκαιρία να δείξει την αγάπη της για την Κολομβία, κάνοντας ανάρτηση στα social media με φωτογραφίες της από την συναρπαστική νύχτα.

«Είμαι περήφανη για την εθνική μου ομάδα. Σε ευχαριστούμε Κολομβία που μας γέμισες με τόση συγκίνηση. Και ευχαριστώ τον λατινοαμερικάνικο λαό μου για την υποστήριξη και τη στοργή του», έγραψε η τραγουδίστρια στην ανάρτησή της.

Ο τελικός του Copa America 2024, ήταν ο πρώτος στην ιστορία των τελικών όπου το ημίχρονο του είχε και live show.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version