Lifestyle

Σάκης Αρσενίου και Λαμπρινή Πλεύρη παντρεύτηκαν στη Βουλιαγμένη – Ο γάμος τους μέσα από εικόνες

Ο γάμος ήταν όπως ακριβώς τον είχαν σχεδιάσει. Ο Σάκης Αρσενίου και η Λαμπρινή Πλεύρη είναι ήδη γονείς ενός παιδιού.

Ο Σάκης Αρσενίου και η Λαμπρινή Πλεύρη ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου, το απόγευμα της Κυριακής 29 Σεπτεμβρίου. Ο τραγουδιστής και η αγαπημένη του ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας στον στον Ιερό Ναό της Φανερωμένης στη Βουλιαγμένη, παρουσία στενών συγγενών και φίλων τους. Ο θρησκευτικός γάμος τους, ήρθε 1,5 χρόνο μετά τη γέννηση του παιδιού τους.

Το ζευγάρι το 2022 είχε παντρευτεί με πολιτικό γάμο λίγο πριν έρθει στον κόσμο ο γιος τους. «Όταν γνώρισα τη γυναίκα μου δεν το είχα καν στο μυαλό μου ότι θα ήταν η γυναίκα που θα παντρευτώ, αλλά νομίζω ότι αυτό είναι και το πιο όμορφο.

Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις», είχε δηλώσει ο Σάκης Αρσενίου σε συνέντευξή του στο Happy Day.

Ο Σάκης Αρσενίου περίμενε με αγωνία την Λαμπρινή Πλεύρη κρατώντας στην αγκαλιά τον 1,5 έτους γιο τους, όπως φαίνεται στις εικόνες του πρακτορείου NDP. Λίγα λεπτά αργότερα η εντυπωσιακή νύφη έφτασε στην εκκλησία συνοδευόμενη από την οικογένειά της.

arseniou arseniou arseniou arseniou arseniou arseniou

Ο Σάκης Αρσενίου και η Λαμπρινή Πλεύρη θα παραθέσουν δεξίωση στους καλεσμένους τους. Ο τραγουδιστής αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στο νυχτερινό κέντρο Bellagio στον Πειραιά στις 18/10.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Αθηνά Οικονομάκου: «Το αν είμαι καλή μητέρα θα κριθεί από τα ίδια μου τα παιδιά σε λίγα χρόνια»
«Έχοντας επιλέξει να μην τα εκθέτω στα social media και να ανεβάζω φωτογραφίες με το αγόρι μου, θεωρούν ότι δεν βλέπω τα παιδιά μου και ότι δεν είμαι καλή μητέρα», είπε ακόμα η γνωστή ηθοποιός
Αθηνά Οικονομάκου 4
Μανώλης Μητσιάς: «Παρότι ένας δίσκος μου είχε υποστεί σαμποτάζ από την εταιρεία, τα τραγούδια που αξίζαν δε χάθηκαν»
«Οφείλω πολλά στη Λίνα Νικολακοπούλου, το τραγούδι «Ποτέ» αναδείχθηκε σε μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες μου», εξομολογήθηκε ακόμα ο ταλαντούχος ερμηνευτής
Μανώλης Μητσιάς 3