Κυριακή, 15 Σεπτ.
27oC Αθήνα

Σάκης Ρουβάς: Βίντεο με τη συγκίνηση του τραγουδιστή σε συναυλία στο Κατράκειο

Σάκης Ρουβάς: Βίντεο με τη συγκίνηση του τραγουδιστή σε συναυλία στο Κατράκειο
ΦΩΤΟ NDP

Ο Σάκης Ρουβάς έδωσε συναυλία στο Κατράκειο, με χιλιάδες θαυμαστές του καλλιτέχνη, να γεμίζουν κάθε γωνιά του θεάτρου. Ο ίδιος κάποια στιγμή δεν έκρυψε τη χαρά και τη συγκίνησή του, που αποτυπώθηκε σε βίντεο.

Ο Σάκης Ρουβάς κατάφερε να γεμίσει για ακόμα μια χρονιά, γήπεδα και θέατρα σε ολόκληρη τη χώρα, σε ραντεβού με τους θαυμαστές του. Σε συναυλία στο Κατράκειο, η δημοφιλής καλλιτέχνης θέλησε κάποια στιγμή να εξωτερικεύσει τα συναισθήματά του, με τα κινητά τηλέφωνα να παίρνουν «φωτιά». Σε βίντεο καταγράφονται τα λόγια του τραγουδιστή. Το δικό του «ευχαριστώ» για όλη αυτή τη στήριξη και την αγάπη που έχει εισπράξει διαχρονικά.

Η συναυλία στο Κατράκειο Θέατρο της Νίκαιας, έγινε το βράδυ του Σαββάτου 14 Σεπτεμβρίου του 2024, για τους χιλιάδες θαυμαστές του, που έσπευσαν να απολαύσουν τον Έλληνα σταρ από κοντά.

Ο Σάκης Ρουβάς, μάλιστα, κατά τη διάρκεια της συναυλίας δεν μπόρεσε να κρύψει τη συγκίνησή του για την αγάπη που έχει δεχτεί τόσα χρόνια από τον κόσμο.

«Πάνε 35 χρόνια από τότε που σας πρωτοσυνάντησα και ακόμα αυτό που νιώθω όταν ανεβαίνω πάνω στη σκηνή είναι μοναδικό. Είναι πολύ δύσκολο να σας το περιγράψω. Κάποιες φορές αυτό που νιώθει κάποιος δεν μπορεί να μεταφραστεί, δεν μπορεί να αποτυπωθεί σε λόγια» είπε συγκινημένος ο Σάκης Ρουβάς και δέχτηκε το πιο θερμό χειροκρότημα από τους θαυμαστές του. 

@tlifegr ✨«Πάνε 35 χρόνια από τότε που σας πρωτοσυνάντησα και ακόμα αυτό που νιώθω όταν ανεβαίνω πάνω στη σκηνή είναι μοναδικό» είπε συγκινημένος ο Σάκης Ρουβάς στη συναυλία 🎤που έδωσε το βράδυ του Σαββάτου 14 Σεπτεμβρίου στο Κατράκειο Θέατρο.🥲 Δείτε περισσότερα στο🔗 tlife.gr #tlife #SakisRouvas #ΣάκηςΡουβάς #Ρουβάς #Rouvas #συναυλία #synaulia #ΚατράκειοΘέατρο #KatrakeioTheatro #minosemi #galaxiaslive ♬ πρωτότυπος ήχος – tlifegr

Ο Σάκης Ρουβάς, από πολύ μικρή ηλικία ασχολήθηκε με τον στίβο, κατακτώντας αρκετά μετάλλια ως μέλος των Ελληνικών Εθνικών Ομάδων παίδων και εφήβων τη δεκαετία του ’80. Η μουσική του σταδιοδρομία ξεκίνησε το 1991, σε ηλικία 19 ετών, ως ποπ ερμηνευτής ενώ συνδύαζε τραγούδι, χορογραφία και σύνθεση του κομματιού.

Ο Ρουβάς είχε κερδίσει 15 βραβεία στα «Μουσικά Βραβεία Ποπ Κορν», 6 στα «Μουσικά Βραβεία Αρίων», 26 στα «Mad Video Music Awards», 1 στα «MTV Europe Music Awards» (Ευρωπαϊκά Μουσικά Βραβεία MTV) και 2 στα «Παγκόσμια Μουσικά Βραβεία» (World Music Awards). Έχει ανακηρυχθεί «Άντρας της χρονιάς», το περιοδικό Down Town τού έδωσε τον τίτλο «Καλύτερος διασκεδαστής της δεκαετίας», ενώ το Forbes τον κατέταξε στην 3η θέση με τους πιο επιδραστικούς καλλιτέχνες στην Ελλάδα, και ως τον κορυφαίο τραγουδιστή.

 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις