Τρίτη, 16 Ιουλ.
36oC Αθήνα

Σάνεν Ντόχερτι: Η κόρη του «Ντίλαν» στέλνει το δικό της συλλυπητήριο μήνυμα

Σάνεν Ντόχερτι: Η κόρη του «Ντίλαν» στέλνει το δικό της συλλυπητήριο μήνυμα
Φωτογραφία: Reuters

Το χόλιγουντ και εκατομμύρια θαυμαστές της θρυλικής σειράς των ‘90s, «Beverly Hills 90210», θρηνούν για τον θάνατο της Σάνεν Ντόχερτι η οποία έσβησε σε ηλικία 53 ετών μετά από άνιση μάχη με τον καρκίνο.

Φίλοι, συνεργάτες και fans της Σάνεν Ντόχερτι μοιράζονται από το περασμένο Σάββατο (13.07.2024), οπότε και έσβησε η θρυλική πρωταγωνίστρια του «Beverly Hills 90210», τη θλίψη τους μέσω των social media.

Μία εξέχουσα περίπτωση που έστειλε το δικό της συλλυπητήριο μήνυμα, είναι και η κόρη του επίσης αείμνηστου ηθοποιού Luke Perry, που ενσάρκωσε τον ρόλο του «Ντίλαν» στη σειρά, τον αιώνιο έρωτα της «Μπρέντα» (Σάνεν Ντόχερτι).

Η κόρη του ηθοποιού Sophie Perry, κατέφυγε στο Instagram προκειμένου να εκφράσει τη λύπη της για τον θάνατο της 53χρονης σταρ.

Η 24χρονη ανάρτησε μία φωτογραφία από τη σειρά, που δείχνει την «Μπρέντα» και τον «Ντίλαν» σε μια χαρούμενη στιγμή, ντυμένοι με επίσημα ενδύματα. 

 Η Sophie πρόσθεσε ένα λευκό emoji καρδιάς στην ανάρτηση της φωτογραφίας.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sophie Perry (@lemonperry)

Η Doherty και ο Luke υποδύθηκαν τους ερωτευμένους Brenda Walsh και Dylan McKay, αντίστοιχα, στην αγαπημένη εφηβική δραματική σειρά, η οποία προβλήθηκε από το 1990 έως το 2000. 

Ο Luke πέθανε τον Μάρτιο του 2019 σε ηλικία 52 ετών μετά από εγκεφαλικό επεισόδιο. Με την πρώην σύζυγό του, Ρέιτσελ Μίνι Σαρπ, με την οποία υπήρξε παντρεμένος από το 1993 έως το 2003, απέκτησαν δυο παιδιά, τη Σόφι και τον27χρονο Τζακ.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις