Site icon NewsIT

Σάσα Μπάστα: «Κόπηκε η φωνή μου από τις τσιρίδες όταν διάβασα για τον χωρισμό μου»

28.10.2024 | 19:42
Σάσα Μπάστα: «Κόπηκε η φωνή μου από τις τσιρίδες όταν διάβασα για τον χωρισμό μου»

«Μπορεί να βλέπεις εικονικά μία Μπάρμπι, αλλά μόνο Μπάρμπι δεν είμαι. Είμαι ένας άσσος κανονικός», είπε η Σάσα Μπάστα.

Για τα δημοσιεύματα του χωρισμού της, τις αισθητικές επεμβάσεις και έναν θαυμαστή που είχε στο παρελθόν εμμονή μαζί της, μίλησε μεταξύ άλλων, η Σάσα Μπάστα στις κάμερες τηλεοπτικών εκπομπών, με το απόσπασμα από τις δηλώσεις της να προβάλλεται σήμερα το πρωί (28.10.2024) στην εκπομπή «Πρωινό ΣουΣου».

«Πλέον απαντώ και γιατί δεν είμαι μόνη μου σε έναν γάμο αλλά και επειδή υπάρχει ένα παιδί και φοβάμαι μην του πούνε κάτι στο σχολείο. Είχα διαβάσει σε site λεπτομέρειες για τον χωρισμό μου και κόπηκε η φωνή μου από τις τσιρίδες, γιατί δεν το δέχομαι.

Μετά από τόσα χρόνια, όλοι έχετε το τηλέφωνό μου και μπορούν όλοι να με ρωτήσουν ό,τι θέλουν ανά πάσα στιγμή και πάντα απαντάω», είπε αρχικά για τα δημοσιεύματα περί χωρισμού.

«Νομίζω ότι αν κάποιος άνθρωπος ξεπεράσει τα όρια, ξέρω πολύ καλά πλέον πώς να τον βάλω στη θέση του. Μπορεί να βλέπεις εικονικά μία Μπάρμπι, αλλά μόνο Μπάρμπι δεν είμαι.

Είμαι ένας άσσος κανονικός. Άμα θέλω, έχω πετάξει το τακούνι με την κάλτσα, δεν έχω τέτοια θέματα γενικά», συνέχισε.

«Ποτέ δεν είπα ότι πέρασε μία μέλισσα κα με τσίμπησε. Δε μπορώ να φανταστώ να πω σε κάποιον: “Αγάπη μου, δεν έχω κάνει τίποτα”. Μου τα λένε και εμένα σε αυτά και τρελαίνομαι! Κοντεύεις να σκάσεις ωστόσο, ξέρεις», είπε με νόημα η Σάσα Μπάστα για τις αισθητικές επεμβάσεις.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version