Τετάρτη, 17 Ιουλ.
37oC Αθήνα

Σασμός: Happy end για την αγαπημένη σειρά – Ενθουσιασμός στο Twitter

Σασμός: Happy end για την αγαπημένη σειρά – Ενθουσιασμός στο Twitter

Με happy end τελείωσε η αγαπημένη σειρά «Σασμός», που για τρεις σεζόν μονοπώλησε το ενδιαφέρον των τηλεθεατών, σκορπίζοντας χαμόγελα και συγκίνηση.

Ένα γλέντι τρικούβερτο με άρωμα και λεβεντιά Κρήτης στήθηκε λίγο πριν το μεγάλο φινάλε και όλοι οι ήρωες της σειράς «Σασμός» χάρηκαν με τον γάμο του Αστέρη και της Αργυρούς. Ένας γάμος που ήρθε να συμβεί τρία χρόνια μετά τον θάνατο του Μαθιού.

Προηγήθηκε η ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της ηρωίδας που ερμηνεύει τηλεοπτικά με μαεστρία η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη τα τελευταία τρία χρόνια. Όλοι στο σπίτι δεν μπόρεσαν να κρύψουν τον ενθουσιασμό τους, μόλις η Αργυρώ έκανε το τεστ εγκυμοσύνη και αυτό ήταν θετικό.

Έτσι, λίγα λεπτά πριν από την μεγάλη αυλαία, ο «Σασμός» πήρε… φωτιά και όλοι οι χαρακτήρες βρέθηκαν στην εκκλησιά για την πιο ευτυχισμένη στιγμή του πρωταγωνιστικού ζευγαριού της σειράς. «Γαμπρέ, σου την παραδίδω. να την προσέχεις σαν τα μάτια σου» είπε ο Παύλος πηγαίνοντας τη νύφη πλάι στον γαμπρό με εκείνον να του δίνει τον λόγο του.

Το ένα flashback διαδέχθηκε το άλλο, εκείνη τη στιγμή, για να διακόψει ο παπάς την σκέψη του ζευγαριού και να ξεκινήσει το μυστήριο.

Οι αγαπημένοι ήρωες της σειράς γλέντησαν με την καρδιά τους, κατέθεσαν όσα κουβαλούν στην ψυχή τους και ατένισαν με ελπίδα το μέλλον. Ένα μέλλον κάτω από έναν ολόλαμπρο ήλιο, που φεύγει από τη μέρα που στην Άνω Ποριά, εγίνηκε… Σασμός!

Ενθουσιασμός και χαμόγελα στο Twitter

Με ενθουσιασμό και έξυπνα σχόλια οι χρήστες του Twitter έκαναν τον Σασμό από τα πρώτα trend, καθώς το τέλος της σειράς μονοπώλησε το ενδιαφέρον των Ελλήνων χρηστών.

 

 

 

Όπως όλα δείχνουν το τέλος της σειράς θα συζητιέται για καιρό. 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις