Δευτέρα, 29 Ιουλ.
36oC Αθήνα

Σιντορέλα Τόλη: “Γιατί να ντραπώ να μπω σε λεωφορείο;”

Η νικήτρια του “Next Top Model” μίλησε για την καταγωγή της, τα όνειρά της και το μόντελινγκ…

Η νικήτρια του The Next Top Model μίλησε για την καταγωγή της, τη σχέση της με την οικογένειά της και τα όνειρά της. Η Σιντορέλα Τόλη είναι ένα 17χρονο κορίτσι από την Αλβανία, που κυκλοφορεί στην πόλη με λεωφορείο, πηγαίνει σχολείο στη Γκράβα, κάνει όνειρα και δεν σταματάει στιγμή να χαμογελάει. Τελικά, αυτή η “Σταχτοπούτα” ήταν πάντα πριγκίπισσα.

Μιλώντας για την καταγωγή της και το αν νιώθει άσχημα που όλοι την ρωτούν, η ίδια απάντησε το εξής: ΅Όχι. Δεν αισθάνομαι αμηχανία, γιατί δεν έχω κάποιο κόμπλεξ με την καταγωγή μου. Άνθρωπος είμαι όπως όλοι οι άλλοι. Από κει και πέρα, αναγνωρίζω πως και οι δημοσιογράφοι κάνουν τη δουλειά τους”.
 
Για την απόφαση της να εγκαταλείψει προσωρινά το σχολείο, η ίδια ανέφερε σε συνέντευξή της στο “Down Town”: “Κοίτα, το modeling ήταν πάντα το όνειρό μου. Ήδη, ένα χρόνο πριν μπω στο παιχνίδι, είχα ξεκινήσει να κάνω κάποια πρώτα βήματα στο χώρο, συμμετέχοντας σε επιδείξεις στο Fashion Week, αλλά και σε φωτογραφήσεις. Απλά πράγματα, δηλαδή, επειδή δεν προλάβαινα”.
 
Διάβασε περισσότερα στο “Down Town”
 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε