Σάββατο, 14 Σεπτ.
30oC Αθήνα

Σίσσυ Χρηστίδου: Εικόνες που κόβουν την ανάσα από λούνα παρκ στην Ελβετία που ταξίδεψε με τους γιους της

Σίσσυ Χρηστίδου: Εικόνες που κόβουν την ανάσα από λούνα παρκ στην Ελβετία που ταξίδεψε με τους γιους της
ΦΩΤΟ NDP

Η Σίσσυ Χρηστίδου βρέθηκε σε ένα από τα μεγαλύτερα λούνα παρκ της Ευρώπης με τους γιους της, το «Europa Park» στην Ελβετία.

Η Σίσσυ Χρηστίδου μετρά αντίστροφα για τη φετινή της πρεμιέρα στο Mega, με την ίδια να πραγματοποιεί ένα από τα τελευταία της ταξίδια στο εξωτερικό, πριν το ξεκίνημα του «Χαμογέλα και Πάλι!». Μαζί με τους γιους της επισκέφθηκε ένα από τα πιο επιβλητικά λούνα παρκ της Ευρώπης, που βρίσκεται στην Ελβετία και όπως μαρτυρούν οι εικόνες, δεν αντιστάθηκε στον πειρασμό και έκανε πολλά από τα παιχνίδια.

Μπορεί καθημερινά η παρουσιάστρια να βρίσκεται σε συσκέψεις με τους συνεργάτες της, ωστόσο αυτό το Σαββατοκύριακο αποφάσισε να κάνει ένα μικρό ταξίδι για να γεμίσουν πλήρως οι μπαταρίες της.

Η Σίσσυ Χρηστίδου βρέθηκε στο τεράστιο λούνα παρκ «Europa Park» που γεμίζει καθημερινά από παιδιά και γονείς. Από ντόπιους αλλά και χιλιάδες τουρίστες που παραθερίζουν στην Ελβετία.

Εκεί η παρουσιάστρια άφησε για λίγο τους φόβους της και ανέβηκε στα πιο ακραία roller coaster για να κάνει το χατίρι του Φίλιππου και του Mike. Δείτε παρακάτω τα στιγμιότυπα που μοιράστηκε στα social media.

Αντίστροφη μέτρηση για την πρεμιέρα

Η ανακοίνωση του Mega για την πρεμιέρα αναφέρει τα εξής: «Η Σίσσυ Χρηστίδου, η παρουσιάστρια που έχει ταυτίσει το όνομά της με τα πρωινά του Σαββατοκύριακου, συνεχίζει για τέταρτη σεζόν να χαρίζει στο τηλεοπτικό κοινό την πιο ολοκληρωμένη πρόταση ενημέρωσης και ψυχαγωγίας.

Από το Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου και κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 09:50 στο MEGA, το «Χαμογέλα και πάλι!», η σταθερή αξία στο infotainment, επιστρέφει για να κρατήσει την πιο ουσιαστική αλλά και ευχάριστη συντροφιά στους τηλεθεατές, με αποκλειστικά θέματα και ρεπορτάζ από την καρδιά όλων των γεγονότων που πρωταγωνιστούν στην επικαιρότητα.

Και φέτος, δίπλα στη Σίσσυ Χρηστίδου θα δούμε την πιο δεμένη ομάδα με εξαιρετική χημεία που ενισχύεται χρόνο με τον χρόνο: ο Παύλος Σταματόπουλος, ο Νίκος Συρίγος, η Βάλια Χατζηθεοδώρου, ο Κωνσταντίνος Βασάλος. Ο Γρηγόρης Μελάς, πάντα με φρέσκο και πλούσιο τηλεοπτικό ρεπορτάζ, θα σχολιάζει το τηλεοπτικό γίγνεσθαι.

Για ακόμη μία χρονιά στο MEGA βρίσκουμε τον λόγο να… χαμογελάμε και πάλι.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις