Τετάρτη, 18 Σεπτ.
26oC Αθήνα

Σίσσυ Χρηστίδου: Η σχέση της σήμερα με τον Θοδωρή Μαραντίνη και το ενδεχόμενο ενός δεύτερου γάμου

Σίσσυ Χρηστίδου: Η σχέση της σήμερα με τον Θοδωρή Μαραντίνη και το ενδεχόμενο ενός δεύτερου γάμου
ΦΩΤΟ NDP

Η Σίσσυ Χρηστίδου ετοιμάζεται για την πρεμιέρα της στο Mega. Σε συνέντευξη που έδωσε μίλησε για την σχέση της με τον Θοδωρή Μαραντίνη, την ευτυχία στη ζωή της και το ενδεχόμενο ενός δεύτερου γάμου.

Σίσσυ Χρηστίδου και Θοδωρής Μαραντίνης ήταν παντρεμένοι για 10 χρόνια. Αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους το 2019, σε ένα διαζύγιο που συζητήθηκε πολύ, με την παρουσιάστρια να δέχεται ερώτηση για τη σχέση της σήμερα με τον πρώην σύζυγό της. Η ίδια ξεκαθάρισε ότι δεν σκοπεύει να κάνει δεύτερο γάμο και μίλησε για την ευτυχία στη ζωή της.

Συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ και τον Αστέρη Κασιμάτη παραχώρησε η Σίσσυ Χρηστίδου. Η παρουσιάστρια ρωτήθηκε για την υπερέκθεση που πήρε το διαζύγιό της με τον Θοδωρή Μαραντίνη και τη δικαστική τους διαμάχη, αποφεύγοντας να απαντήσει ξεκάθαρα στο πώς είναι σήμερα η μεταξύ τους σχέση.

Όσον αφορά την υπερέκθεση που πήρε το διαζύγιό σας με τον Θοδωρή Μαραντίνη, πιστεύεις ότι προστάτευσες τους γιους σας, Φίλιππο και Μιχαήλ όσο θα ήθελες;

Όχι όσο θα ήθελα γιατί δεν ήταν στο χέρι μου. Δυστυχώς εκτέθηκαν πολλά προσωπικά τους δεδομένα και ακούστηκαν ψέματα που αφορούσαν εκείνα αλλά ποτέ δε θα απαντούσα σε αυτά με μια συνέντευξη, ούτε θα έπραττα κάτι δημόσια. Έχω απευθυνθεί στην ελληνική δικαιοσύνη σε ό,τι αφορά την προστασία τους όσες φορές χρειάστηκε και θα το ξανακάνω όσες φορές κι αν χρειαστεί.

Είχε φανεί ότι αισθάνθηκες άβολα με την υπερπροβολή εκείνη την περίοδο…

Φυσικά. Νομίζω ότι μέσα από τη στάση μου έχω αποδείξει ότι θέλω να προστατευτεί όλο αυτό, κυρίως γιατί υπάρχουν δυο παιδιά και τα ζητήματα αυτά αφορούν εκείνα. Οπότε αυτή ήταν πάντα η δική μου πρόθεση και αυτό θα συνεχίσω να κάνω εγώ από τη δική μου πλευρά, στο πλαίσιο που μπορώ να το ελέγξω.

Πώς είναι σήμερα οι σχέσεις σας με τον πρώην σύζυγό σου;

Θα μου επιτρέψεις να μην απαντήσω συγκεκριμένα. Ο δρόμος αυτός δεν είναι εύκολος αλλά προσπαθώ πάντα να είμαι ψύχραιμη απέναντι σε αυτό για να προστατεύσω τα παιδιά μου.

Σε δεύτερο γάμο θα προχωρούσες;

Όχι. Δεν θέλω να ξαναπαντρευτώ. Ο γάμος, όπως εγώ τον μεταφράζω, αφορά τη δημιουργία οικογένειας. Στο μυαλό μου για την ώρα είναι η «διπλή» ζωή μου και την προτιμώ έτσι – όταν είμαι με τα παιδιά μου και όταν δεν είμαι μαζί τους. Δεν μπορώ να τα βάλω στο ίδιο καλάθι. Και βασικά δεν θέλω.

Ύστερα από αυτές τις μεγάλες αλλαγές που έχεις βιώσει, σήμερα που μιλάμε νιώθεις ευτυχισμένη;

“Η ευτυχία πιστεύω πως είναι στιγμές, δεν είναι μια μόνιμη κατάσταση, αλλά, ναι, δόξα τω Θεώ, έχω μπόλικες!” είπε η Σίσσυ Χρηστίδου στο περιοδικό ΟΚ!

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις