Site icon NewsIT

Σίσσυ Χρηστίδου: «Θα μοιραστώ μαζί σας ένα πολύ ένοχο μυστικό», το βίντεο της παρουσιάστριας στο Instagram

11.09.2024 | 10:00
Σίσσυ Χρηστίδου: «Θα μοιραστώ μαζί σας ένα πολύ ένοχο μυστικό», το βίντεο της παρουσιάστριας στο Instagram

H Σίσσυ Χρηστίδου ανέβασε βίντεο στο Instagram, με την αναπαραγωγή του, να είναι ταχύτατη. Η παρουσιάστρια βρίσκεται μέσα στο σπίτι της.

H Σίσσυ Χρηστίδου λίγο πριν επιστρέψει στο Mega με την εκπομπή της Χαμογέλα και πάλι, μοιράστηκε με τους followers της στο Instagram ένα… ένοχο μυστικό της.Η παρουσιάστρια λίγες μέρες πριν την πρεμιέρα κάνει δουλειές στο σπίτι και μας έδειξε τι κάνει όταν βρέχει.

Συγκεκριμένα η Σίσσυ Χρηστίσου ανέφερε: «Θα μοιραστώ μαζί σας ένα πολύ ένοχο μυστικό. Θα σας πω τι κάνω κάθε φορά που έρχεται αυτή η πρώτη μεγάλη βροχή του Σεπτεμβρίου. Είστε έτοιμοι;»!

Και αποκάλυψε με ένα πλατύ χαμόγελο: «Πλένω την τέντα! Χωρίς να ενοχλώ τον γείτονα! Καλό φθινόπωρο» και μας έδειξε να είναι με ένα λάστιχο στο χέρι και να ρίχνει νερό στην τέντα της.

Η Σίσσυ Χρηστίδου είναι Ελληνίδα παρουσιάστρια, δημοσιογράφος, ηθοποιός και YouTuber. Πέρα από παρουσιάστρια έχει δουλέψει και ως ηθοποιός. Συγκεκριμένα έκανε το ντεμπούτο της στη μεγάλη οθόνη το 2008 με τη συμμετοχή της στη ρομαντική κομεντί «Μόλις Χώρισα» σε σκηνοθεσία Βασίλη Μυριανθόπουλου.

Το 2011, συμμετείχε ως ηθοποιός φωνής στην ταινία κινουμένων σχεδίων «Τα Στρουμφάκια» στο ρόλο της Στρουμφίτας. Ακολούθησε η συμμετοχή της και στο δεύτερο μέρος της ταινίας, με τον ίδιο ρόλο, το 2013

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version