Site icon NewsIT

Σόφη Πασχάλη: Οι γονείς μου δεν με μεγάλωσαν σαν ένα κακομαθημένο παιδί

16.08.2024 | 09:38
Σόφη Πασχάλη: Οι γονείς μου δεν με μεγάλωσαν σαν ένα κακομαθημένο παιδί

“Το αξιακό σύστημα που μου πρόσφεραν ήταν εκείνο που με δημιούργησε” εξομολογείται η Σόφη Πασχάλη.

Στους αγαπημένους της γονείς και τα μαθήματα που πήρε από εκείνους, σε συνδυασμό πάντα με την οικονομική άνεση που είχαν σαν οικογένεια, αναφέρθηκε η Σόφη Πασχάλη στη συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό ΟΚ! και τον δημοσιογράφο Αστέρη Κασιμάτη. 

Ήσουν το “κορίτσι του μπαμπά”;

Πιο μικρή τού είχα μεγάλη αδυναμία. Ήμουν και αγοροκόριτσο. Με τον μπαμπά μου παίζαμε μπάλα στον κήπο του σπιτιού μας. Με έβαζε στη θέση του τερματοφύλακα. Πάντα ήμουν με ματωμένα γόνατα. Θυμάμαι στα 18 μού πήρε μηχανάκι. Νόμιζε ότι είχε γιο. Όταν έβγαινα έξω, πήγαινα για μπιλιάρδο. Ύστερα από πολλά χρόνια ενδιαφέρθηκα για τη μόδα, τα ρούχα, οτιδήποτε κοριτσίστικο.

Τι μαθήματα πήρες από τους γονείς σου;

Το αξιακό σύστημα που μου πρόσφεραν ήταν εκείνο που με δημιούργησε. Ευχαριστώ πάρα πολύ τους γονείς μου γιατί μου έδωσαν τη δυνατότητα να ασχοληθώ από πολύ νωρίς με την πνευματικότητα. Αισθανόμουν ασφαλής μέσα στο σπίτι και δεν χρειαζόταν να παλέψω με δαίμονες. Μου έμαθαν να λέω πάντα την αλήθεια με όποιο τίμημα. Να υποστηρίζω και να αγαπάω τις φίλες μου. Να τιμώ τους ανθρώπους. Επίσης, μου έμαθαν πως όποια περιουσία και να έχεις, δεν σημαίνει τίποτα αν δεν είσαι μέσα σου πλούσιος σε συναισθήματα. Μου έμαθαν να είμαι πολύ ταπεινή.

Παρά δηλαδή την οικονομική άνεση που είχατε ως οικογένεια.

Δεν έδωσαν ποτέ σημασία σε αυτό. Μη σου πω ότι ήθελαν να μου τα παρουσιάζουν και πολύ λιγότερα για να μην πάρουν τα μυαλά μου αέρα. Δεν με μεγάλωσαν σαν ένα κακομαθημένο παιδί. Μάλιστα, μου έδωσαν το κίνητρο να ασχοληθώ με τον πρωταθλητισμό. Έκανα καλλιτεχνικό πατινάζ και έμαθα να έχω πειθαρχία στη ζωή μου.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version