Δευτέρα, 21 Οκτ.
18oC Αθήνα

Σόφη Ζαννίνου: «Όποτε νιώθω άσχημα, πάω και βλέπω τις παλιές μου συμμαθήτριες»

Σόφη Ζαννίνου: «Όποτε νιώθω άσχημα, πάω και βλέπω τις παλιές μου συμμαθήτριες»
NDPPHOTO

«Έχω ζητήσει δημόσια συγγνώμη από την κόρη μου και με έχει συγχωρήσει», είπε η Σόφη Ζαννίνου.

Η Σόφη Ζαννίνου έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Πρωινό ΣουΣου» και τον Σαράντη Μαριεττή. Η ηθοποιός και τραγουδίστρια μίλησε, μεταξύ άλλων, και για την κόρη της, Φιόνα Τζαβάρα.

«Εγώ δεν κάθομαι ποτέ, αυτό κρατά έναν ηθοποιό ξύπνιο. Είμαι γεννημένη τον Μάιο του 1951, είμαι 73 ετών. Δεν τρόμαξα με τις πρώτες ρυτίδες, γιατί κάθε ρυτίδα είναι και μια εμπειρία. Όποτε νιώθω άσχημα, πάω και βλέπω τις παλιές μου συμμαθήτριες. Παίρνω τα πάνω μου και φεύγω. Έχω κάνει πλαστική στο στήθος, στο πρόσωπο όχι γιατί φοβάμαι την παραμόρφωση», είπε αρχικά η Σόφη Ζαννίνου.

Η Σόφη Ζαννίνου είπε στη συνέχεια: «Ο πατέρας μου ήταν αυστηρός, απαιτητικός και ακριβής. Νόμιζα ότι δεν με αγαπάει και ότι ήθελε γιο. Η κόρη μου και η μάνα μου με βρίζουν και μου λένε ότι είμαι ίδια ο πατέρας μου. Δεν την ψώνισα ποτέ, θέλω να πεθάνω σπίτι μου και όχι στο σανίδι».

Κλείνοντας, η Σόφη Ζαννίνου ανέφερε: «Σαν μητέρα είμαι “μέλι”. Όταν η κόρη μου πήγαινε σχολείο, ήμουν πολύ αυστηρή μαζί της. Της έχω ζητήσει δημόσια συγγνώμη και με έχει συγχωρήσει».

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις