Παρασκευή, 28 Ιουν.
26oC Αθήνα

Σοφία Αρβανίτη: Την σχέση με τον Μιχάλη Ρακιντζή θα την χαρακτήριζα με έναν στίχο

Σοφία Αρβανίτη: Την σχέση με τον Μιχάλη Ρακιντζή θα την χαρακτήριζα με έναν στίχο

“Είμαστε πολλά χρονιά φίλοι και με έχει βοηθήσει πολλές φορές στη ζωή μου” δηλώνει η Σοφία Αρβανίτη.

Τόσο στην σχέση με την μουσική και την μακρόχρονη καλλιτεχνική της διαδρομή όσο και στην προσωπική της ζωή αναφέρθηκε η Σοφία Αρβανίτη στη συνέντευξη που έδωσε, το πρωινό της Τετάρτης, στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη» στο Μεγάλο κανάλι.

«Μία περίοδο της ζωής μου η μουσική με είχε κουράσει, την είχα παρατήσει. Τα τελευταία χρονιά όμως είμαι σε μία φάση που «κρατιέμαι» πάνω της. Πολλές φορές νιώθω ότι γερνάω, ότι δεν είμαι 25 χρόνων και πέφτω ψυχολογικά άλλα υπάρχει ένα χέρι, ο άλλος μου εαυτός, που με τραβάει ξανά πάνω» παραδέχθηκε, αρχικά, η δημοφιλής τραγουδίστρια.

«Δεν είμαι εξοικειωμένη με το να εκθέτω το σώμα μου. Είναι μέσα στα πλαίσια του θεάματος αλλά θεωρώ ότι το κάνω με μία αισθητική, δεν προσβάλλω τον εαυτό μου.

Δεν ταυτίζομαι με τα λαϊκά τραγούδια πίστας, στο 80% έχουν σταθερά ένα «κατηγορώ» προς το άλλο φύλο. Αυτό δεν μου αρέσει. Επίσης, δεν ταυτίζομαι με την trap μουσική. Αυτά τα τραγούδια τα θεωρώ «στερημένα» μουσικά».

«Είμαι καλά στα προσωπικά μου, δεν κάνω τοποθετήσεις περί έρωτος. Υπήρξε σχέση μου με διάσημο πρόσωπο που δεν μαθεύτηκε, θεωρώ ότι είναι η άχρηστη πληροφορία της ημέρας» συμπλήρωσε, σε άλλο σημείο, η Σοφία Αρβανίνη.

 

«Αγαπώ πολύ τον Μιχάλη Ρακιντζή, είμαστε πολλά χρονιά φίλοι και με έχει βοηθήσει πολλές φορές στη ζωή μου. Την σχέση μου με τον Μιχάλη θα την χαρακτήριζα με τον στίχο: δεν θέλω τώρα να αγαπηθώ, θέλω μόνο αυτόν το χορό, μας τα’ πάνε κι άλλοι άλλα είναι μακριά, σε άλλη αγκαλιά».

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις