Site icon NewsIT

Σοφία Παθέκα – Λεωνίδας Παπασταύρου: Τίτλοι τέλους ύστερα από 21 χρόνια γάμου

16.07.2024 | 22:30
Σοφία Παθέκα – Λεωνίδας Παπασταύρου: Τίτλοι τέλους ύστερα από 21 χρόνια γάμου

Το πρώτο καλοκαίρι χώρια μετά από δυο δεκαετίες, θα το περάσουν οι Σοφία Παθέκα και ο πρώην πλέον σύζυγός της, Λεωνίδας Παπασταύρου.

Η Σοφία Παθέκα και ο Λεωνίδας Παπασταύρου, αποφάσισαν να χωρίσουν βάζοντας τέλος στον γάμο τους έπειτα από 21 χρόνια κοινής ζωής.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η δημοφιλής γυμνάστρια και ο γνωστός θωρακοχειρουργός έχουν μπει πια σε τροχιά διαζυγίου, το οποίο δεν αναμένεται μάλιστα και τόσο φιλικό.

Όπως γράφει χαρακτηριστικά δημοσίευμα της «Espresso», το ζευγάρι περνούσε σοβαρή κρίση στη σχέση του εδώ και μερικά χρόνια.

Γι’ αυτό, άλλωστε, είχαν και πάρα πολύ καιρό να πραγματοποιήσουν οι δυο τους κάποια κοινή κοσμική εμφάνιση. Παρ’ όλα αυτά, η Σοφία Παθέκα είχε καταφέρει να κρατήσει το γεγονός της κρίσης μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, καθώς γινόταν προσπάθεια ώστε να σταθεί όρθιος ο γάμος τους, κυρίως για χάρη των δύο γιων τους, ηλικίας 15 και 20 ετών, που υπεραγαπούν.

Η Σοφία Παθέκα πήρε την απόφαση να φύγει από το σπίτι όπου ζούσαν μαζί με τον Λεωνίδα Παπασταύρου, στα βόρεια προάστια, θέλοντας έτσι να διαφυλάξει την προσωπική της ηρεμία. Εχουν περάσει σχεδόν δύο μήνες από τότε που η ίδια νοίκιασε το δικό της διαμέρισμα, πάλι στα βόρεια προάστια, και προσπαθεί να βρει τα πατήματά της μέσω της εργασιοθεραπείας.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version