Δικαστική διαμάχη έχει ξεσπάσει ανάμεσα στην οικονόμο που φρόντιζε τη Σωτηρία Μπέλλου, στην οποία μεταβίβασε όλα της τα περιουσιακά στοιχεία, όπως και το σπίτι της στα Σπάτα, και ενός προσώπου το οποίο διεκδικεί το συγκεκριμένο σπίτι.
Στο «Buongiorno» μίλησε ο δικηγόρος της οικονόμου της Σωτηρίας Μπέλλου, Όθων Παπαδόπουλος, σχετικά με τη διαμάχη που έχει προκύψει για τη διαθήκη της αείμνηστης τραγουδίστριας η οποία πέθανε πριν 28 χρόνια σε ηλικία 76 ετών.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Η Σωτηρία Μπέλλου φαίνεται πως είχε παραχωρήσει σε αυτό το πρόσωπο το σπίτι στα Σπάτα με πράξη δωρεάς. Ωστόσο, λίγο αργότερα με ιδιόχειρη διαθήκη ανέτρεψε την προηγούμενη πράξη αφήνοντας το ακίνητο στην οικονόμο της.
Ο δικηγόρος της κληρονόμου της Σωτηρίας Μπέλλου, Όθων Παπαδόπουλος, δήλωσε:
«Αρχικά είχε οριστεί ως κληρονόμος κάποια γυναίκα αλλά στη συνέχεια (η σ. Μπέλλου) επικαλούμενη αχαριστία και ότι δεν την φρόντισε όπως είχε την υποχρέωση αλλά αντίθετα αδιαφόρησε, άλλαξε τη διαθήκη της.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Η διαμάχη κρατάει μέχρι σήμερα. Εγώ εκπροσωπώ την γυναίκα που την φρόντιζε, τη δεύτερη διαθήκη. Ανέκυψαν νομικά προβλήματα και όσο ήταν εν ζωή η Μπέλλου και στη συνέχεια από μεριάς της κληρονόμου.
Από την αρχή είχαν γίνει πολλά λάθη. Δεν αμφισβητείται η ιδιόχειρη διαθήκη αλλά η εγκυρότητα της ανάκλησης που έκανε μετά», είπε.