Lifestyle

Σπύρος Φωκάς σε Λιζέτα Νικολάου: Κράτα γερά κούκλα μου

Μπορεί ο Σπύρος Φωκάς να νοσηλεύεται και ο ίδιος σε γνωστό νοσοκομείο αλλά η σκέψη του είναι στη Λιζέτα Νικολάου, την αγαπημένη του φίλη που δίνει μάχη για τη ζωή της.

Η γνωστή τραγουδίστρια είχε ένα ατύχημα πριν από μερικές μέρες, όταν έπεσε από τις σκάλες καφετέριας και τραυματίστηκε σοβαρά. Νοσηλεύεται σε ιδιωτικό θεραπευτήριο του Πειραιά και ο Σπύρος Φωκάς θέλεησε να της στείλει ένα μήνυμα συμπαράστασης.

Ο σπουδαίος ηθοποιός έμαθε για την κατάσταση της Λιζέτας Νικολάου και η σύζυγός του, Λίλιαν, μετέφερε το μήνυμά του μέσα από μια ανάρτησή της στο Facebook.

«Λιζέτα κούκλα μου, κράτα γερά. Σπύρος», ήταν το μήνυμά του στη σπουδαία ερμηνεύτρια.

 

Σύμφωνα με ανθρώπους από το περιβάλλον της Λιζέτας Νικολάου, οι γιατροί δεν δίνουν ελπίδες και οι ίδιοι προσεύχονται για ένα θαύμα.

Ο Σπύρος Φωκάς βρέθηκε στο νοσοκομείο με λοίμωξη χολής και χρειάστηκε να υποβληθεί σε επέμβαση αλλά πλέον έχει βγει από την Εντατική.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Ιωάννα Τούνη για τα porta potty πάρτι στο Ντουμπάι: «Τι ανάγκη έχω; Κάπου ώπα τα εξευτελιστικά σχόλια»
«Βγάζω τόσα λεφτά μόνη μου.. έχω τις επιχειρήσεις μου, το παιδάκι μου, μόρφωση και αξιοπρέπεια, τι δουλειά έχω εγώ με περίεργα πάρτι στο Dubai, επειδή ταξιδεύω τον κόσμο;» λέει η Ιωάννα Τούνη
Η Ιωάννα Τούνη 3