Site icon NewsIT

Σπύρος Μπιμπίλας: Έζησα τέσσερις φορές τον μεγάλο έρωτα και πληγώθηκα και από τους τέσσερις

07.09.2024 | 09:45
Σπύρος Μπιμπίλας: Έζησα τέσσερις φορές τον μεγάλο έρωτα και πληγώθηκα και από τους τέσσερις

“Αν και είμαι ανενεργός σεξουαλικά, αν έρθει κάτι και με συνεπάρει, έχει καλώς. Αν πάλι δεν έρθει δεν με πειράζει καθόλου, έχει κι άλλα ωραία πράγματα η ζωή” τόνισε ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Ο Σπύρος Μπιμπίλας έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό Λοιπόν και στον δημοσιογράφο Παναγιώτη Βαζαίο και μίλησε για του μεγάλους έρωτες της ζωής του και τον ρόλο που παίζουν πλέον οι ερωτικές επαφές στη ζωή του.

Δεν έζησες ποτέ τον μεγάλο έρωτα; Να πεις: «Αυτός ο άνθρωπος είναι το λιμάνι μου»…

Τέσσερις φορές. Το ίδιο δυνατά και το ίδιο αξιόλογα. Οι δύο έχουν μείνει ως άνθρωποι της οικογένειάς μου και οι άλλοι δύο όχι. Πληγώθηκα και από τους τέσσερις, αλλά δεν έχει σημασία αυτό, γιατί η ζωή είναι ωραία επειδή ζούμε και πληγές. Αν όλα ήταν μόνο χαρές δεν θα είχαμε καταλάβει πόσο μεγάλη είναι η ευτυχία της ζωής.

Έχεις απορρίψει πλέον το κομμάτι έρωτας στη ζωή σου;

Όχι δεν το έχω απορρίψει. Αν και είμαι ανενεργός σεξουαλικά, αν έρθει κάτι και με συνεπάρει, έχει καλώς. Αν πάλι δεν έρθει δεν με πειράζει καθόλου, έχει κι άλλα ωραία πράγματα η ζωή.

Δεν έχεις δηλαδή πλέων ερωτικές επαφές στη ζωή σου;

Εδώ και πολλά χρόνια δεν μ’ ενδιαφέρει. Με νοιάζει μόνο να υπάρχει ένας άνθρωπος να με συγκλονίζει, αλλιώς κάνω αποχή από το σεξ. Έχω συνδυάσει το σεξ με τη μεγάλη αγάπη, αν δεν υπάρχει μεγάλη αγάπη, δεν μπορώ να κάνω σεξ. Το περιστασιακό σεξ δεν μου προσφέρει τίποτα.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version