Site icon NewsIT

Σπύρος Μπιμπίλας για Βλαδίμηρο Κυριακίδη: Να μην κάνουμε κρίσεις εκ του προχείρου

17.07.2024 | 22:07
Σπύρος Μπιμπίλας για Βλαδίμηρο Κυριακίδη: Να μην κάνουμε κρίσεις εκ του προχείρου

2546065

«Όταν κάνουμε τέτοιου είδους κρίσεις ας βλέπουμε και τι έχει γίνει από τον ηθοποιό που έχει μπει στη βουλή και ονομάζεται “πολιτικός”», τόνισε ο Σπύρος Μπιμπίλας για τον ηθοποιό Βλαδίμηρο Κυριακίδη.

Μετά τη χθεσινή του ανάρτηση που αφορούσε τον Βλαδίμηρο Κυριακίδη και όσα ανέφερε σε συνέντευξή του για τους ηθοποιούς που συμμετέχουν στην πολιτική, ο Σπύρος Μπιμπίλας μίλησε στην κάμερα του Summer’s Cool.

«Για μένα ο Βλαδίμηρος είναι ένα από τα αξιαγάπητα πλάσματα, είναι και φίλος μου. Είναι σοβαρός ηθοποιός και έχει κάνει μια απίστευτη πορεία. Η κρίση του είναι λίγο επιπόλαια. Πάρα πολύ σημαντικοί ηθοποιοί που υπήρξαν στο κοινοβούλιο, όπως η Αιμιλία Υψηλάντη, έχει κάνει πολλά για τους ηθοποιούς. Αυτόν τον πρώτο χρόνο που μπήκα στη Βουλή, δεν αισθάνομαι πολιτικός. Αισθάνομαι συνδικαλιστής που μπήκε να λύσει τα προβλήματα του κλάδου μας.

Ένα μεγάλο πρόβλημα που μάλλον δεν το γνωρίζει ο Βλαδίμηρος, είναι ότι οι ηθοποιοί που είχαν δελτία παροχής υπηρεσιών τους απέκλειαν από το επίδομα ανεργίας. Όταν κάνουμε τέτοιου είδους κρίσεις ας βλέπουμε και τι έχει γίνει από τον ηθοποιό που έχει μπει στη βουλή και ονομάζεται “πολιτικός”. Να μην κάνουμε κρίσεις εκ του προχείρου», είπε ο Σπύρος Μπιμπίλας.

«Πρέπει να είναι από όλα τα επαγγέλματα μέσα στη βουλή αντιπροσωπευτικά για να μιλάνε για τα προβλήματα του κάθε κλάδου. Με εξοργίζουν τα εύκολα σχόλια στις αναρτήσεις εξαιτίας αυτού που είπε ο Βλαδίμηρος. Υπάρχει ένας οχετός που λένε ότι μπήκαμε να τα πάρουμε. Αυτό που δεν γνωρίζουν είναι ότι ενισχύουμε το κόμμα μας. Έχουν την άποψη ότι όλοι οι βουλευτές τα αρπάζουν. Δεν είναι έτσι», κατέληξε ο ηθοποιός και βουλευτής ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version