Πέμπτη, 5 Σεπτ.
33oC Αθήνα

Σπύρος Μπιμπίλας: Η αποκάλυψη για τη διαθήκη που έκανε και το ξέσπασμα για χρήματα «δανεικά και αγύριστα»

Σπύρος Μπιμπίλας: Η αποκάλυψη για τη διαθήκη που έκανε και το ξέσπασμα για χρήματα «δανεικά και αγύριστα»
ΦΩΤΟ NDP

Ο Σπύρος Μπιμπίλας αποκάλυψε ότι έχει κάνει διαθήκη και μίλησε για τα άτομα που επέλεξε να καταλήξουν τα περιουσιακά του στοιχεία.

Ο Σπύρος Μπιμπίλας ανέφερε πως έχει κάνει διαθήκη από τα 25 του χρόνια, όταν απέκτησε το πρώτο του σπίτι. Από τότε μέχρι σήμερα, ο ηθοποιός έγινε βουλευτής, δημόσιο πρόσωπο και θέμα συζήτησης ουκ ολίγες φορές με τις εμφανίσεις και τις δηλώσεις του. «Φροντίζω τον εαυτό μου για να μην αρρωστήσει, δεν θα αφήσω όμως τα φώτα να σβήσουν» τόνισε άλλο σημείο. «Αν δω ότι δεν τα καταφέρνω για βιολογικούς λόγους θα αποσυρθώ» είπε σε ερώτηση για το μέλλον.

Στο περιοδικό Λοιπόν και τον δημοσιογράφο Παναγιώτη Βαζαίο μίλησε ο Σπύρος Μπιμπίλας. Ο ηθοποιός και βουλευτής της Πλεύσης Ελευθερίας ρωτήθηκε μεταξύ άλλων για την προσωπική του περιουσία, τα χρήματα που έχει δανείσει σε συναδέλφους του, για δικές τους υποθέσεις, ενώ αποκάλυψε και τους ανθρώπους στους οποίους θα ήθελε να περάσει η κληρονομιά του, όταν φύγει από τη ζωή.

«Κατά την διάρκεια της καριέρας μου, τα χρήματα που έβγαζα τα έδινα είτε με τη μορφή δανείου σε κάποιους, είτε με τη μορφή βοήθειας που μου ζητούσαν. Εγώ τη συνείδησή μου την έχω καθαρή, κάποιοι άλλοι δεν την έχουν. Τα περισσότερα από αυτά είναι δανεικά και αγύριστα. Κάποια χρήματα τα πήρα πίσω. Μια φορά έφτασα και στα δικαστήρια γι’ αυτόν τον λόγο και δικαιώθηκα», δηλώνει ο Σπύρος Μπιμπίλας.

«Δεν έχω και καμία τεράστια περιουσία. Ένα ωραίο σπίτι που μένω, ένα δεύτερο σπίτι που το παραχωρώ, κάποια χρήματα στην άκρη και ένα οικοπεδάκι. Έχω κάνει διαθήκη από τα εικοσιπέντε μου, που απέκτησα το πρώτο μου διαμέρισμα. Έχω μία υπέροχη ανιψιά και πολύ καλούς φίλους. Αυτά που έχω λοιπόν, θα τα πάρουν οι άνθρωποι που αγαπώ», εξομολογείται ο ηθοποιός σε σχετική ερώτηση.

«Δεν θ’ αφήσω τα φώτα να σβήσουν. Αν δω ότι βιολογικά δεν τα καταφέρνω, θα σταματήσω, έτσι πρέπει να κάνει ο άνθρωπος και όχι να σέρνεται πάνω στη σκηνή. Επίσης έχω οργανώσει τόσο καλά στη ζωή μου, πληρώνοντας ασφάλειες, που αν πάθω κάτι, να μην έχω την ανάγκη των άλλων. Επίσης, φροντίζω τον εαυτό μου για να μην αρρωστήσει. Αν προσέχουμε, δεν αρρωσταίνουμε τόσο εύκολα», απαντά χαρακτηριστικά ο Σπύρος Μπιμπίλας.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις