Site icon NewsIT

Σπύρος Χατζηαγγελάκης: Στο νοσοκομείο μετά από επίθεση σκύλου

16.07.2024 | 15:24
Σπύρος Χατζηαγγελάκης: Στο νοσοκομείο μετά από επίθεση σκύλου

Με πληγές στην κοιλιά και στα χέρια, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ο ηθοποιός Σπύρος Χατζηαγγελάκης, καθώς σήμερα το πρωί (16.07.2024) του επιτέθηκε ένας άγριος σκύλος.

Ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης, που κανονικά θα ξεκινούσε σήμερα τα γυρίσματα της σειράς «Μάγισσα», ανέβασε story στο Instagram, περιγράφοντας απογοητευμένος τα όσα έζησε από την επίθεση του σκύλου.

Το θλιβερό της υπόθεσης είναι πως ο σκύλος ράτσας πιτ – μπουλ, είχε δίπλα του την ιδιοκτήτριά του η οποία έγινε «καπνός» μετά την επίθεση.

Ο ηθοποιός για να μπορέσει να σωθεί από τον σκύλο που πήδηξε πάνω του και ξεκίνησε να τον δαγκώνει λυσσασμένα, άρχισε να φωνάζει και κρύφτηκε σε ένα περίπτερο.

«Σήμερα ξεκινούσα θεωρητικά τα γυρίσματά μου στη Μάγισσα, όμως η μοίρα είχε διαφορετική άποψη για αυτό. Κατέληξα στο νοσοκομείο με δαγκώματα και στα δύο χέρια και στην κοιλιά από σκύλο», είπε στην αρχή του story ο ηθοποιός.

«Κάνω αυτό το βίντεο γιατί ήθελα να πω ότι η κυρία που είχε αυτό το pitbull που με δάγκωσε εξαφανίστηκε αμέσως. Δεν ξέρω αν γίνεται να κάνεις μήνυση, δεν ξέρω ποια είναι η διαδικασία. Ήταν επί της Μεσογείων στο ύψος της Αγίας Παρασκευής. Το είδα στο δρόμο μόνο του και σταμάτησα δεξιά. Έχω δύο σκυλιά στο σπίτι οπότε ξέρω πράγματα», συμπλήρωσε.

«Τη στιγμή που το πλησίασα η κυρία μου φώναξε “φύγε δαγκώνει” και εκεί μου επιτέθηκε. Πήδηξε πάνω μου και με δάγκωσε στην κοιλιά, άρχισα να φωνάζω, κρύφτηκα σε ένα περίπτερο. Μέχρι να βγω από το περίπτερο η κυρία είχε εξαφανιστεί», εξήγησε ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης. 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version