“Είπε ότι το προσπαθήσαμε και δεν προέκυψε και θα τον αγαπώ για πάντα ώριμα, όμορφα, γενναιόδωρα και πολύ γλυκά και με απουσία φόρτισης” δήλωσε η Σταματίνα Τσιμτσιλή σχολιάζοντας το μήνυμα που έστειλε η Ιωάννα Τούνη.
Η Σταματίνα Τσιμτσιλή σχολίασε την ανακοίνωση που έκανε η Ιωάννα Τούνη, μέσα από την οποία επιβεβαίωσε ότι χώρισε από τον Δημήτρη Αλεξάνδρου.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
“Έχω να σας αποκαλύψω ότι πριν από ένα μήνα ήμουν μία από τις δημοσιογράφους που έστειλα ένα πολύ γλυκό μήνυμα στην Ιωάννα γιατί είχαν έρθει αυτές οι πληροφορίες ότι είχε χωρίσει. Το κορίτσι δεν ήθελε να μου απαντήσει και το σεβάστηκα απόλυτα.
Όφειλα να ενημερώσω μία μανούλα με ένα παιδάκι και μία οικογένεια που είναι πολύ επικοινωνιακή κι έναν άνθρωπο που ξέρει τη δουλειά μας γιατί είναι στον χώρο με έναν τρόπο ότι ήρθε αυτή η πληροφορία.
Το σεβάστηκα και δεν παίξαμε ποτέ την είδηση του χωρισμού. Μετά βγήκε και το συζητήσαμε όπως όλοι σαν φήμη. Καταλάβαμε, όμως, ότι η Ιωάννα ήθελε από την πρώτη στιγμή να πάρει τον χρόνο της και να δώσει τις απαντήσεις της. Το έκανε χωρίς φόβος και πάθος” είπε αρχικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή.
“Ο Δημήτρης είναι ίσως ακόμα στη φάση της συνειδητοποίησης. Η Ιωάννα που το συνειδητοποίησε και το συζήτησε, εγώ αυτό που επικροτώ είναι ότι ήταν κόσμια και μίλησε πολύ όμορφα για τον πατέρα του παιδιού της. Είπε ότι το προσπαθήσαμε και δεν προέκυψε και θα τον αγαπώ για πάντα ώριμα, όμορφα, γενναιόδωρα και πολύ γλυκά και με απουσία φόρτισης. Δεν της βγήκε θυμός κι απαξίωση” πρόσθεσε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.