Τρίτη, 13 Αυγ.
36oC Αθήνα

Σταματίνα Τσιμτσιλή για τις φωτιές στην Αττική: Ανήμποροι θεατές στο ίδιο έργο

Σταματίνα Τσιμτσιλή για τις φωτιές στην Αττική: Ανήμποροι θεατές στο ίδιο έργο

“Θυμός, απογοήτευση, θλίψη και τόσα αναπάντητα «γιατί» έχουν φωλιάσει στις καρδιές και το μυαλό όλων μας” έγραψε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Αναστατωμένη είναι η Σταματίνα Τσιμτσιλή με τις φωτιές που πλήττουν την Αττική. Η παρουσιάστρια θέλησε να εκφράσει την ανησυχία της μέσα από μία ανάρτηση.

«Kάθε χρόνο γινόμαστε ανήμποροι θεατές στο ίδιο έργο. Θυμός, απογοήτευση, θλίψη και τόσα αναπάντητα «γιατί» έχουν φωλιάσει στις καρδιές και το μυαλό όλων μας».

«Από χθες ζούμε με την αγωνία για το πού φτάνει η φωτιά και πού θα σταματήσει. Μιλάμε με γείτονες, φίλους και προσευχόμαστε να τελειώσει επιτέλους ο πύρινος εφιάλτης. Δυστυχώς, όσο νυχτώνει οι φόβοι μας μεγαλώνουν».

Τα εν λόγω λόγια, δε, η παρουσιάστρια της πρωινής ζώνης του Alpha συνόδευσε με μια εικόνα όπου πυροσβέστης προσπαθούσε να κατευνάσει το πύρινο τέρας.

«Παντού φωτιά, στάχτη και καπνοί. Καμένη γη, κατεστραμμένες περιουσίες, τρομαγμένα ζώα, θυμός και αγωνία για το που θα σταματήσει η λαίλαπα. Οι σκέψεις μας και οι προσευχές μας για όσους δοκιμάζονται και δίνουν μάχη στο μέτωπο της φωτιάς» τόνισε ακόμα η Σταματίνα Τσιμτσιλή σε μια επόμενη ιστορία στα social media.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις