Site icon NewsIT

Σταμάτης Γονίδης: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά το ατύχημα – Στο πλευρό του η σύζυγος και η 4χρονη κόρη τους

10.09.2024 | 16:56
Σταμάτης Γονίδης: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά το ατύχημα – Στο πλευρό του η σύζυγος και η 4χρονη κόρη τους

Τέλος καλά, όλα καλά για τον Σταμάτη Γονίδη, ο οποίος μετά το ατύχημα που είχε στο σπίτι του, πριν από περίπου 2,5 μήνες, απολαμβάνει τη συντροφιά φίλων και οικογένειας.

Οι φωτογράφοι, κατέγραψαν τον Σταμάτη Γονίδη, να περνά χαρούμενες στιγμές το βράδυ της Δευτέρας (09.09.2024) στον γάμο του τραγουδιστή και μουσικοσυνθέτη, Κωνσταντίνου Παντζή και της τραγουδίστριας Κατερίνας Νάκα.

Ο αγαπημένος τραγουδιστής, είχε στο πλευρό του τις γυναίκες της ζωής του, τη σύζυγό του Κατερίνα Κουργιουξίδου και την 4χρονη κόρη τους.

Ο Σταμάτης Γονίδης, στα τέλη του περασμένου Ιουλίου, είχε αποκαλύψει μέσω ανάρτησής του στο facebook ότι ταλαιπωρείται από ιλίγγους, οι οποίοι προκάλεσαν μια πτώση του στο μπάνιο του σπιτιού του και ένα δυνατό χτύπημα στη μέση του. 

«Όταν είμαι όρθος δεν έχω πρόβλημα, περπατάω, όταν κάθομαι πονάω λίγο αλλά εντάξει, όταν ξαπλώσω και ξεχαστώ, με το που πάω να γυρίσω, οι πόνοι είναι φρικτοί. Ο γιατρός μου είπε ότι θα πάρει δυο εβδομάδες. Δε το έχω ξαναπάθει ποτέ. Δε μπορείς να κοιμηθείς, να ξεκουραστείς. Οι συναυλίες ακυρώθηκαν ενώ ήταν sold out, οι μουσικοί είναι χωρίς δουλειά. Δε το έχω ξανακάνει ποτέ αυτό… Τώρα καταλαβαίνω τι σημαίνει να πονάει η μέση» είχε πει μεταξύ άλλων ο Σταμάτης Γονίδης στην εκπομπή του ΣΚΑΪ, Summer’s Cool.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version