Κυριακή, 25 Αυγ.
30oC Αθήνα

Σταμάτης Κραουνάκης για Κατερίνα Λιόλιου: «Έχει μάτι που κόβει η Σαλονικιά, έχω λατρέψει μία κομματάρα της»

Σταμάτης Κραουνάκης για Κατερίνα Λιόλιου: «Έχει μάτι που κόβει η Σαλονικιά, έχω λατρέψει μία κομματάρα της»

Ο Σταμάτης Κραουνάκης με ανάρτησή του στο Facebook υπερασπίστηκε την Κατερίνα Λιόλιου, μετά από τη διαδικτυακή κατακραυγή που δέχτηκε επειδή τραγούδησε το «Διθέσιο» της Άλκηστης Πρωτοψάλτη.

Ένα βίντεο που δημοσιεύθηκε στα social media από ένα θαυμαστή της τραγουδίστριας συγκέντρωσε πολλά αρνητικά σχόλια αναφορικά με τον τρόπο που ερμήνευσε το «Διθέσιο». Η Κατερίνα Λιόλιου δέχτηκε διαδικτυακή επίθεση με τον Σταμάτη Κραουνάκη να την υπερασπίζεται στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

Τα αρνητικά σχόλια κατά της τραγουδίστριας  ανέφεραν ότι θα έπρεπε να λέει τέτοια τραγούδια και να μείνει στο δικό της ρεπερτόριο, ενώ άλλοι σχολίαζαν πως κάτι έχει πάθει η φωνή της τραγουδίστριας το τελευταίο διάστημα.

Στη μακροσκελή του ανάρτηση ο γνωστός τραγουδοποιός έγραψε μεταξύ άλλων για την Κατερίνα Λιόλιου: «Ενα νέο κορίτσι που πολυ μ αρέσει, ωραία φωνή, ωραίο στήσιμο, ωραια σκηνική παρουσία, ματι που κόβει, παιδι μουσικού, Σαλονικια, την αγαπούν
νατην, και μια κομματάρα της που εχω λατρέψει».

Αυτό που έχει προβληματίσει γενικά τους θαυμαστές της Κατερίνα Λιόλιου είναι ότι η ίδια όταν πρωτοξεκίνησε δήλωσε ότι τραγουδάει ροκ τραγούδια, πράγμα που δεν ισχύει αφού πλέον ασχολείται μόνο με την ποπ και τη λαϊκή μουσική.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις