Site icon NewsIT

Στέφανος Κασσελάκης: Σε πολυτελές κτήμα στα Χανιά όλοι οι καλεσμένοι στο γαμήλιο δείπνο

29.08.2024 | 21:06

Σε εξέλιξη βρίσκεται το δείπνο που παραθέτουν στους καλεσμένους τους ο Στέφανος Κασσελάκης και ο Τάιλερ Μακμπέθ στο πολυτελές κτήμα «Κάμπος» στα Χανιά, το βράδυ της Πέμπτης (29.8.24).

Στο σημερινό δείπνο, μία ημέρα πριν την ανταλλαγή των όρκων του Στέφανου Κασσελάκη με τον Τάιλερ Μακμπέθ, υποδέχονται όλους τους καλεσμένους τους στο κτήμα «Κάμπος». Στο χθεσινό δείπνο στο «Παλάς» ήταν καλεσμένοι μόνο η οικογένεια και οι συγγενείς των νεόνυμφων.

Ανάμεσα στους καλεσμένους είναι ο διευθυντής του γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Μπάμπης Παπαδάκης και ο διευθυντής του γραφείου του, Μάνος Καπνισάκης.

Στο κτήμα Κάμπος, το οποίο βρίσκεται κοντά στον Στύλο Αποκορώνου, κατέφτασε το βράδυ της Πέμπτης ο Στέφανος Κασσελάκης, για το προγραμματισμένο δείπνο. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έφτασε με αυτοκίνητο απευθείας στο κτήμα.

Την Παρασκευή θα γίνει η ανταλλαγή όρκων του Στέφανου Κασσελάκη με τον Τάιλερ Μακμπέθ, ενώ θα ακολουθήσει δεξίωση στην έπαυλη Casa Scordili.

Νωρίτερα, καλεσμένοι για το δείπνο έφταναν με βαν.

Το όχημα άφηνε τους καλεσμένους έξω από την είσοδο του κτήματος, ενώ εκεί υπήρχε και αστυνομική παρουσία με ομάδα της ΟΠΚΕ.

Ο πατέρας του Στέφανου Κασσελάκη, Θεόδωρος, έδωσε ια σύντομη ευχή.

Οι τετραήμερες εκδηλώσεις άρχισαν χτες το απόγευμα. Οι μελλόνυμφοι εμφανίστηκαν ντυμένοι ομοιόμορφα με λευκά πουκάμισα και παντελόνια σε γκρι και μπεζ αποχρώσεις. Οι καλεσμένοι άρχισαν να φτάνουν από νωρίς και να φωτογραφίζονται με φόντο το μαγευτικό ηλιοβασίλεμα. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, το ζεύγος Κασσελάκη επέλεξε το premium μενού για τους περίπου 70 καλεσμένους του.

Τα πιάτα που γεύτηκαν ήταν μοσχαρίσιο καρπάτσιο, σαλάτα με προσούτο και μάνγκο, κριθαρότο με αστακό και κολοχτύπα και τα συνόδευσαν με τα 4 καλύτερα και πιο ακριβά κρασιά του μαγαζιού.

Λίγο μετά τις 10 το βράδυ Τάιλερ Μακ Μπεθ και Στέφανος Κασσελάκης κατευθύνθηκαν με τα πόδια προς το μπαρ ΣΥΝΑΓΩΓΗ για το ποτό καλωσορίσματος. Εκεί ο αδελφός του Τάιλερ ο οποίος δεν ήθελε να κάνει δηλώσεις, αλλα και ο αδελφό του Στέφανου Κασελάκι που ευχήθηκε στο ζευγάρι. Λίγο αργότερα εμφανίστηκαν και οι γονείς του Στέφανου, Θεόδωρος και Λία Κασσελάκη.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version