Κυριακή, 29 Σεπτ.
31oC Αθήνα

Στέφανος Κασσελάκης – Σπύρος Μπιμπίλας: Οι φωτογραφίες που έβγαλαν μαζί στο Ηρώδειο μετά από συναυλία

Στέφανος Κασσελάκης – Σπύρος Μπιμπίλας:  Οι φωτογραφίες που έβγαλαν μαζί στο Ηρώδειο μετά από συναυλία
ΦΩΤΟ NDP

Ο Στέφανος Κασσελάκης και ο Σπύρος Μπιμπίλας βρέθηκαν μαζί στο Ηρώδειο και έβγαλαν φωτογραφίες. «Όμορφες στιγμές από τη μαγική βραδιά» έγραψε ο ηθοποιός και βουλευτής.

Σπύρος Μπιμπίλας και Στέφανος Κασσελάκης ποζάρουν χαμογελαστοί και αγκαλιασμένοι στο Ηρώδειο, λίγο μετά το τέλος της μεγάλης συναυλίας που διοργάνωσε το ΤΑΣΕΗ, το βράδυ της Τρίτης 24 Σεπτεμβρίου του 2024. Εκείνη τη νύχτα, ακριβώς ένα χρόνο μετά την εκλογή του στην προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ (όταν νίκησε την Έφη Αχτσιόγλου), ο κύριος Κασσελάκης παρακολούθησε τη συναυλία του Μάκη Δελαπόρτα για τα τραγούδια του παλιού ελληνικού κινηματογράφου με τίτλο «Το Ελληνικό Σινεμά Τραγουδά».

Το πρωί ο Σπύρος Μπιμπίλας προχώρησε σε μία δημοσίευση για τη συναυλία του ΤΑΣΕΗ. Ανάμεσα στις φωτογραφίες που ανέβασε από τη βραδιά και ορισμένες με τον πρώην πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανο Κασσελάκη.

Όπως έγραψε στη δημοσίευσή του: «Όμορφες στιγμές από τη μαγική βραδιά που ζήσαμε στην μεγάλη συναυλία του ΤΑΣΕΗ “Tο ελληνικό σινεμά τραγουδά” που οργάνωσε με μαεστρία ο Μάκης Δελαπόρτας και με 35 αγαπημένους φίλους καλλιτέχνες που συμμετείχαν αφιλοκερδώς για την ενίσχυση του ΤΑΣΕΗ και τους ευχαριστούμε γι αυτό!

Πολιτικοί και καλλιτέχνες ήταν κοντά μας με αγάπη. Ταυτόχρονα στα καμαρίνια κάναμε τα γενέθλια του αγαπημένου μας Κώστα Βενετσάνου».

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Σπύρος Μπιμπίλας (@spyrosmpimpilas)

Εκείνο το βράδυ, ο Στέφανος Κασσελάκης μαζί με τον Τάιλερ Μακμπέθ και δίπλα στην Ζωή Κωνσταντοπούλου έδειχνε να απολαμβάνει τη συναυλία, με κάμερες και φωτογραφικούς φακούς να εστιάζουν πάνω του. Αμέσως μετά πήρε το δρόμο της εξόδου και όπως φαίνεται στο παρακάτω βίντεο, αρχικά συνομίλησε με τον Σπύρο Μπιμπίλα.

Στη συνέχεια άρχισαν οι ερωτήσεις των δημοσιογράφων, με τον Στέφανο Κασσελάκη να αποφεύγει τις δηλώσεις. Ζητούσε να σταματήσει το «κυνήγι της δήλωσης», για να μην γίνει κάποιο ατύχημα.

Εκείνη τη βραδιά, 35 καλλιτέχνες με τη συνοδεία της Φιλαρμόνιας Ορχήστρας Αθηνών ερμήνευσαν τραγούδια του παλιού ελληνικού σινεμά.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις