Πέμπτη, 29 Αυγ.
32oC Αθήνα

Στέφανος Κασσελάκης – Τάιλερ Μακμπέθ: Δείπνο με τα best seller πιάτα στο εστιατόριο των celebrities στα Χανιά

Στέφανος Κασσελάκης – Τάιλερ Μακμπέθ: Δείπνο με τα best seller πιάτα στο εστιατόριο των celebrities στα Χανιά

Ένα ονειρικό σκηνικό, που θυμίζει άλλη εποχή, στη μαγευτική ατμόσφαιρα του Ενετικού Λιμανιού των Χανίων και γαστρονομικές επιλογές μεσογειακού χαρακτήρα στη βεράντα του γνωστού εστιατορίου της πόλης, περιείχε το καλωσόρισμα συγγενών και στενών φίλων του Στέφανου Κασσελάκη και του Τάιλερ Μακμπέθ, στο τριήμερο των εκδηλώσεων στην Κρήτη, για τον εορτασμό του γάμου τους.

Αν και ακούστηκαν πολλά για τον αριθμό των παρευρισκόμενων που δεξιώθηκε το ζευγάρι, ασφαλείς πληροφορίες του newsit.gr αναφέρουν ότι στη βεράντα του εστιατορίου δεν ανέβηκαν περισσότεροι από 70 καλεσμένοι τους.

Το φαγητό της πρώτης νύχτας στα Χανιά κινήθηκε μακριά από ντόπιες γεύσεις και συνταγές. Εξάλλου αυτές θα έχουν την ευκαιρία να τις απολαύσουν οι καλεσμένοι τους στη γαμήλια δεξίωση. Όχι γαμοπίλαφο, ούτε αρνάκι ή καλτσούνια, αλλά πιάτα που συνδυάζουν γεύσεις της Μεσογείου σερβιρίστηκαν στα τραπέζια, σε ένα μενού που είχαν επιλέξει προσωπικά οι ίδιοι οι οικοδεσπότες.

Σύμφωνα με το μενού που επιλέχθηκε για τη χτεσινή βραδιά και εξασφάλισε το newsit.gr το ζευγάρι διάλεξε τα best seller πιάτα του εστιατορίου.

Πάντως, στον κατάλογο του εστιατορίου συναντά κανείς κριθαράκι με αστακό μαγειρεμένο σε μπισκότο, ντομάτα, τσίλι και λάιμ, που κοστίζει 37 ευρώ,  ψητό αστακό Νορβηγίας με πουρέ παστινάκι, σπαράγγια, emulsion μυδιών, συνοδευμένα με tobiko (μαριναρισμένα αυγά χελιδονόψαρου), που κοστίζει 32 ευρώ και μπριζόλα black angus συνοδευόμενη από ψητό γαριδάκι, βούτυρο αρωματισμένο με βότανα και ψητά λαχανικά, που κοστίζει 58 ευρώ.

Δείπνο χωρίς αλκοόλ δε γίνεται και το ζευγάρι θέλησε να ευχαριστήσει τους καλεσμένους του με τον καλύτερο τρόπο.

Οι ίδιες πληροφορίες του newsit.gr αναφέρουν ότι για τη βραδιά επιλέχθηκαν δύο ετικέτες κρασιών οι οποίες τοποθετήθηκαν στα τραπέζια για να συνοδεύσουν το φαγητό, ενώ ένα ροζέ κρασί σερβιρίστηκε ως ποτό καλωσορίσματος. Εξάλλου το εστιατόριο φημίζεται για την κάβα του, η οποία περιλαμβάνει πάνω από 600 ετικέτες κρασιών, ενώ διαθέτει 4 σομελιέ.

Μετά το τέλος του φαγητού και όσο οι δημοσιογράφοι και οι τηλεοπτικές κάμερες πολιορκούσαν το εστιατόριο για ένα πλάνο του ζευγαριού, εκείνοι και οι καλεσμένοι τους απόλαυσαν φρούτο αλλά και γλυκό.

Η επιλογή του εστιατορίου δεν ήταν τυχαία. Εκτός από τα μοναδικά πιάτα οι καλεσμένοι απόλαυσαν τη μαγευτική θέα με τον εμβληματικό φάρο των Χανίων να κυριαρχεί έχοντας φόντο το ειδυλλιακό ηλιοβασίλεμα.

Εξάλλου το ίδιο εστιατόριο έχουν επιλέξει κατά καιρούς διάσημοι επισκέπτες της πόλης όπως o διεθνούς φήμες σεφ Γκόρντον Ράμσεϊ αλλά και η Lourdes Leon, κόρη της Μαντόνα, η οποία μάλιστα γευμάτιζε καθημερινά στο εστιατόριο ζητώντας συγκεκριμένο τραπέζι.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις