Σάββατο, 7 Σεπτ.
33oC Αθήνα

Στέφανος Κασσελάκης: «Υπήρχε απλότητα, κανένας εκνευρισμός», αποκάλυψε ο dj Αντώνης Δημητριάδης για το γλέντι γάμου με τον Τάιλερ Μακμπέθ

Στέφανος Κασσελάκης: «Υπήρχε απλότητα, κανένας εκνευρισμός», αποκάλυψε ο dj Αντώνης Δημητριάδης για το γλέντι γάμου με τον Τάιλερ Μακμπέθ
Φωτογραφία αρχείου Eurokinissi - ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ

«Όταν έπαιζε ελληνικά τραγούδια, ο Στέφανος Κασσελάκης ήταν πολύ χαρούμενος», είπε ο dj Αντώνης Δημητριάδης για το γλέντι γάμου του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ με τον Τάιλερ Μακμέθ όπου έγινε στα Χανιά τον Αύγουστο.

Για το πως πέρασαν στο γλέντι γάμου του Στέφανου Κασσελάκη και του Τάιλερ Μακμπέθ αλλά και για τον σεβασμό που έδειξαν οι καλεσμένοι, μίλησε ο dj Αντώνης Δημητριάδης που ανέλαβε το μουσικό κομμάτι της γιορτής.

Έχοντας παίξει στα καλύτερα πάρτι της Ελλάδας και του εξωτερικού, ο Αντώνης Δημητριάδης ήταν η πρώτη επιλογή του ζευγαριού για dj στο γλέντι – υπερπαραγωγή που σχεδίαζαν.

Ο καλλιτέχνης δήλωσε στο ένθετο «S» πως έπαιζε μουσική περίπου τρεις ώρες, όλοι οι καλεσμένοι ήταν χαρούμενοι και σεβάστηκαν απόλυτα την επιθυμία του ζευγαριού να μην έχουν πάνω τους κινητά τηλέφωνα.

«Η planner που είχε τη διοργάνωση έκανε την αρχική επικοινωνία και στη συνέχεια επικοινώνησε ο Στέφανος Κασσελάκης. Μου είπε: “Θα ήθελα πολύ να καλύψεις μουσικά τη βραδιά”. Αποδέχτηκα την πρόταση. Ήταν πολύ ευγενικός και ήξερε τι ζητούσε. Εγώ έπαιξα στο κεντρικό πάρτι, που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο το βράδυ στη Villa Casa Scordilli», είπε.

«Ήταν καλεσμένοι μισοί από το εξωτερικό και μισοί Έλληνες, οπότε κινήθηκα σε πολλά επίπεδα μουσικά. Οι καλεσμένοι ήταν περίπου 120 άτομα. ∆εν µου ζήτησαν καμία παραγγελία για τραγούδια, απλώς, όταν έβαζα ελληνικά, ο Στέφανος ήταν πολύ χαρούμενος. Έπαιζα περίπου τρεις ώρες μουσική και όλα ήταν πολύ όμορφα», δήλωσε σε άλλο σημείο.

Σχετικά για την απαγόρευση των κινητών στο γλέντι δήλωσε:

«Όλοι οι καλεσμένοι σεβάστηκαν την επιθυμία του ζευγαριού και άφησαν τα κινητά στην άκρη. ∆εν είχε κανένας κινητό. Πραγματικά δεν το έχω ξαναδεί αυτό. Ήθελαν να είναι η βραδιά δική τους, χωρίς να έχουν το μυαλό τους αν κάποιος φωτογραφίζει τις ευτυχισμένες στιγμές τους.

Όλα αυτά τα χρόνια που εργάζομαι στον συγκεκριμένο χώρο έχω αποδείξει και την εχεμύθειά µου και την εμπιστοσύνη σε όλα τα prive parties που έχω παίξει. Όσον αφορά το κινητό, είναι εργαλείο της δουλειάς µου, γιατί χρειάζομαι το Internet για το laptop µου, που παίζω μουσική.

Σεβάστηκα την επιθυμία τους και έβαλα το κινητό µου στην τσέπη µου. Θέλω να αναφέρω ότι αυτό που µου έκανε εντύπωση στο πάρτι ήταν η απλότητα και ότι η βραδιά κυλούσε όμορφα, χωρίς να υπάρχει κανένας εκνευρισμός. ∆εν έγινε κανένα ευτράπελο.

Ήταν μία βραδιά για τους φίλους και την οικογένεια. Ο Στέφανος µε ευχαρίστησε και πριν και μετά το πάρτι. Και θέλω να τονίσω ότι ευχαρίστησαν όλους τους καλεσμένους και έφυγαν τελευταίοι», αποκάλυψε ο γνωστός dj.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις