Δευτέρα, 9 Σεπτ.
26oC Αθήνα

Στέλιος Χανταμπάκης και Όλγα Πηλιάκη έφτασαν στην Ισπανία και δημοσίευσαν τις πρώτες εικόνες και εντυπώσεις

Στέλιος Χανταμπάκης και Όλγα Πηλιάκη έφτασαν στην Ισπανία και δημοσίευσαν τις πρώτες εικόνες και εντυπώσεις
ΦΩΤΟ NDP

Ο Στέλιος Χανταμπάκης και η Όλγα Πηλιάκη βρίσκονται στην Ισπανία και μιλούν για το ταξίδι τους. «Έχουμε να σας δείξουμε τόσα πολλά από το ταξίδι που είμαστε σίγουροι πως θα γελάσετε με την καρδιά σας» αναφέρουν μεταξύ άλλων.

Στον προορισμό τους έφτασαν ο Στέλιος Χανταμπάκης και η Όλγα Πηλιάκη, μετά από το δεκαήμερο ταξίδι που ξεκίνησαν με τα παιδιά τους για την Ισπανία. Το ζευγάρι αποφάσισε να εγκαταλείψει την Ελλάδα, ώστε να στηρίξει τον μεγαλύτερο γιο τους, Μανώλη, που έχει ταλέντο στο ποδόσφαιρο. Έγινε δεκτός σε ακαδημία ποδοσφαίρου, μεγάλης ισπανικής ομάδας και για αυτό η οικογένεια μετακόμισε στη χώρα της Ιβηρικής.

Μετά τους σταθμούς του ταξιδιού τους που ήταν το Βελιγράδι, η Βουδαπέστη και στη συνέχεια το πέρασμά τους από την Ιταλία και τη Γαλλία, τελικά κατέληξαν στον προορισμό τους, όπως ενημέρωσε ο Στέλιος Χανταμπάκης με ανάρτησή του.

Στη δημοσίευσή του υπάρχουν πλάνα από το σπίτι της οικογένειας στην ισπανική πρωτεύουσα, το γεύμα τους σε ελληνικό εστιατόριο, αλλά και τη συνάντηση που είχαν με τον Παναγιώτη Τσίκνα, ο οποίος εργάζεται στις ακαδημίες της Ρεάλ Μαδρίτης.

«Και κάπως έτσι φτάσαμε επιτέλους στη Μαδρίτη! Αυτό που πιστεύουμε είναι πως δεν υπάρχει σωστή ή λάθος επιλογή όταν η πρόθεση είναι μόνο το καλό των παιδιών.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Stelios Hadabakis (@stelioshantampakis)

Αυτή λοιπόν είναι η δίκη μας επιλογή και τη μοιραζόμαστε μόνο με εσάς που μας ακολουθείτε τόσα χρόνια και χαίρεστε να μαθαίνετε νέα μας! Έχουμε να σας δείξουμε τόσα πολλά από το ταξίδι που είμαστε σίγουροι πως θα γελάσετε με την καρδιά σας.. στις επόμενες μέρες θα προσπαθήσουμε να τα ανεβάσουμε!!

Σας στέλνουμε μια μεγάλη αγκαλιά και φιλιά από όλους μας!!», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησή του ο Στέλιος Χανταμπάκης.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις