Τρίτη, 10 Σεπτ.
27oC Αθήνα

Στέλιος Χανταμπάκης και Όλγα Πηλιάκη κλειδώθηκαν έξω από το σπίτι τους στην Ισπανία, δείτε βίντεο

Στέλιος Χανταμπάκης και Όλγα Πηλιάκη κλειδώθηκαν έξω από το σπίτι τους στην Ισπανία, δείτε βίντεο

Ο Στέλιος Χανταμπάκης και η Όλγα Πηλιάκη βρίσκονται στην Ισπανία, με ένα απρόοπτο, να τους προκαλεί αναστάτωση στην Μαδρίτη.

Στέλιος Χανταμπάκης και Όλγα Πηλιάκη παραμένουν στην Ισπανία και ενημερώνουν τους ακολούθους τους, στα social media, για τα όσα βλέπουν και τα απρόοπτα που καλούνται να αντιμετωπίσουν.  Ο γνωστός παρουσιαστής και η σύζυγός του κλειδώθηκαν έξω από το διαμέρισμα που μένουν, βγαίνοντας έξω για δείπνο. Ανέβασαν βίντεο για την περιπέτεια που ίσως αργήσουν να ξεχάσουν.

Ο Στέλιος Χανταμπάκης δημοσίευσε ένα βίντεο στα Instagram Stories του για να περιγράψει την περιπέτεια τους στις πρώτες ημέρες της νέας ζωής τους στην Ισπανία.

«Ναι έχουμε κλειδωθεί έξω, γιατί η Όλγα βγήκε, έκλεισε την πόρτα και δεν πήρε τα κλειδιά. Η Όλγα έχει πάει για φαγητό με τα παιδιά και εγώ περιμένω τον κλειδαρά να δούμε πως θα συνεννοηθώ» ακούγεται να λέει ο Στέλιος Χανταμπάκης. Μάλιστα, όπως αποκάλυψε στη συνέχεια για το άνοιγμα της πόρτας ο κλειδαράς του ζήτησε 480 ευρώ συν ΦΠΑ.

Το ζευγάρι αποφάσισε να εγκαταλείψει την Ελλάδα, ώστε να στηρίξει τον μεγαλύτερο γιο τους, Μανώλη, που έχει ταλέντο στο ποδόσφαιρο. Έγινε δεκτός σε ακαδημία ποδοσφαίρου, μεγάλης ισπανικής ομάδας και για αυτό η οικογένεια μετακόμισε στη χώρα της Ιβηρικής.

Μετά τους σταθμούς του ταξιδιού τους που ήταν το Βελιγράδι, η Βουδαπέστη και στη συνέχεια το πέρασμά τους από την Ιταλία και τη Γαλλία, τελικά κατέληξαν στον προορισμό τους.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις