Site icon NewsIT

Στέλιος Χανταμπάκης – Όλγα Πηλιάκη: Ο δρόμος προς την Ισπανία με πρώτη στάση το Βελιγράδι

30.08.2024 | 20:48
Στέλιος Χανταμπάκης – Όλγα Πηλιάκη: Ο δρόμος προς την Ισπανία με πρώτη στάση το Βελιγράδι

Στο Βελιγράδι έκαναν χτες Πέμπτη (29.08.2024) την πρώτη τους στάση οι Στέλιος Χανταμπάκης και Όλγα Πηλιάκη μαζί με τα παιδιά τους, αφού αποφάσισαν να φύγουν για Ισπανία οδικώς.

Όπως αποκάλυψαν σε ανάρτησή τους την περασμένη Τετάρτη εγκατέλειψαν την Ελλάδα για να «κυνηγήσουν το όνειρο» και να στηρίξουν τον γιο τους Μανώλη. Η Όλγα Πηλιάκη και ο Στέλιος Χανταμπάκης σταμάτησαν στο Βελιγράδι για να μαζέψουν δυνάμεις.

Ο λόγος που το ζευγάρι μετακομίζει στην Ισπανία είναι για τον 11χρονο Μανώλη, ο οποίος έχει μεγάλο ταλέντο στο ποδόσφαιρο. Είναι αρκετές, μάλιστα, οι ακαδημίες που έχουν ενδιαφερθεί για τον γιο του Στέλιου Χανταμπάκη και της Όλγας Πηλιάκη.

Το βράδυ της Πέμπτης, ο Στέλιος Χανταμπάκης έκανε ανάρτηση από την πρώτη στάση του μεγάλου ταξιδιού τους, η οποία ήταν το Βελιγράδι.

«Πρώτη στάση Βελιγράδι! Η αλήθεια είναι πως δεν το περίμενα να είναι τόσο όμορφο και φιλόξενο μέρος! Ένιωσα ασφάλεια περπατώντας στο κέντρο με τα παιδια! Επίσης πολλά καλά μαγαζιά με ποιότητα και καλές τιμές! Σε ευχαριστούμε για τη φιλοξενία !! (τα λέμε στην επόμενη στάση)», έγραψε ο Στέλιος Χανταμπάκης.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version