Σάββατο, 20 Ιουλ.
32oC Αθήνα

Στράτος Τζώρτζογλου: «Με την Βάνα Μπάρμπα ήμασταν κολλητοί, δεν χορταίνω να είμαι δίπλα της»

Στράτος Τζώρτζογλου: «Με την Βάνα Μπάρμπα ήμασταν κολλητοί, δεν χορταίνω να είμαι δίπλα της»
NDPPHOTO

Για τα παιδικά του χρόνια, την σύζυγό του και τις φήμες χωρισμού αλλά και τη συνεργασία με την καλή του φίλη, Βάνα Μπάρμπα, μίλησε ο Στράτος Τζώρτζογλου.

Στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη», μίλησε ο γνωστός ηθοποιός σήμερα (03.06.2024) και αναφέρθηκε στη ζωή του και τις συνθήκες με τις οποίες έπρεπε να μεγαλώσει, για την καριέρα του και τη γνωριμία του με τον Κάρολο Κουν αλλά και τη δυνατή του φιλία με την Βάνα Μπάρμπα. Ο Στράτος Τζώρτζογλου μίλησε επίσης και για την ψυχική του υγεία.

«Ήμουν από φτωχή οικογένεια. Μέναμε σε υπόγεια που οι τοίχοι είχαν υγρασία. Οι τελίτσες νόμιζα ότι ήταν μυγάκια και έπαιζα μαζί τους. Λίγο πριν πεθάνει ο Κάρολος Κουν στο νοσοκομείο μου έλεγε: “Δεν πρέπει να σταματήσεις να ζεις το πάθος σου”», είπε αρχικά ο Στράτος Τζώρτζογλου.

Και συνέχισε: «Όταν έπαιζα στους “Φρουρούς της Αχαΐας” ευτυχώς ήμουν παντρεμένος με την Μαρία Γεωργιάδου και δεν με άφησε να πάρουν τα μυαλά μου «αέρα». Αν κουβαλάς τον “Τζώρτζογλου” στον ρόλο, αυτό πηγαίνει κατευθείαν στον θεατή, βγαίνει μία έπαρση, το έχουν πολλοί ηθοποιοί».

«Πολλοί ηθοποιοί “πάσχουν” από άκρατο ναρκισσισμό ακόμη κι αν το παίζουν σεμνοί και ντροπαλοί, έχω και εγώ «νοσήσει» από ναρκισσισμό. Έχω περάσει σοβαρή κατάθλιψη και πήρα αγωγή, μπήκα στη “Φάρμα” για να το ξεπεράσω», πρόσθεσε ο γνωστός ηθοποιός.

Για τις φήμες χωρισμού με την σύζυγό του τόνισε: «Επειδή δεν κάναμε με την Σοφία όλες τις διακοπές του Πάσχα μαζί, έβγαλαν ότι έχουμε χωρίζουμε, είναι τρελό. Εκείνη πήγε στη μητέρα της που είχε θέμα με το γόνατο κι εγώ κατέβηκα Κρήτη που παντρευόταν μία φίλη μου. Δεν νευριάζω με όσα διαβάζω απλά απορώ με τι ασχολείται ο κόσμος».

Τέλος για την κουμπάρα του, Βάνα Μπάρμπα, ο Στράτος Τζώρτζογλου είπε: Ποτέ δεν έχω τσακωθεί με την Βάνα Μπάρμπα στο “Σημάδι του Έρωτα”, ήμασταν κολλητοί, γίναμε φίλοι από την πρώτη στιγμή. Δεν χορταίνω να είμαι δίπλα στην Βάνα, θα είμαστε τη νέα σεζόν σε μία καινούργια σειρά μαζί. Τον χειμώνα θα ανεβάσω και μία παράσταση, έναν μονόλογο “Οι κακοί” του Σαίξπηρ».

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις