Lifestyle

Συγκλονισμένη η ελληνική showbiz με το τροχαίο του Τ. Πρωτόπαπα – Τα μηνύματα των φίλων του στο twitter

Δες τι έγραψαν οι φίλοι και οι συνάδελφοι του γνωστού ηθοποιού…

Σοκαρισμένος είναι ο χώρος της ελληνικής showbiz μετά την είδηση για το σοβαρό τροχαίο ατύχημα που είχε ο ηθοποιός Τόμας Πρωτόπαπας το πρωί της Κυριακής. Φίλοι και συνεργάτες του, στέλνουν τη θετική τους ενέργεια και μηνύματα συμπαράστασης στο νεαρό και ταλαντούχο ηθοποιό.  

 

Η Ελεονώρα Μελέτη, o Άδωνις Γεωργιάδης, ο Χρήστος Βασιλόπουλος, ο Αργύρης Αγγέλου, η Χριστίνα Πολίτη εύχονται μέσω twitter να τα καταφέρει!

 

Αναστατωμένη είναι και η ομάδα του Dr Cook του Γιάννη Λουκάκου, με την οποία συνεργάζεται ο Τόμας. Η Αγγελική Δαλιάνη σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε χθες με το TLIFE ανέφερε: «Είμαι πολύ ταραγμένη δυστυχώς ο Τόμας είχε ένα τροχαίο ατύχημα και είναι στο νοσοκομείο. Είχαμε σήμερα γύρισμα και είμαστε όλοι πολύ ταραγμένοι. Και εγώ είμαι στα τηλέφωνα για να μάθω περισσότερα».

Διάβασε στο TLIFE τα μηνύματα των φίλων του

 

 

 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Ο Μάθιου Μοντίν τιμά τον Μάικλ Κάτον Τζόουνς με το φιλόδοξο ντοκιμαντέρ «This Broxburn Boy’s Life»
Το πρότζεκτ θα παρουσιάσει την πορεία του σκηνοθέτη από το Μπρόξμπερν, μια μικρή πόλη κοντά στο Εδιμβούργο, μέχρι την κατάκτηση της κορυφής στην κινηματογραφική βιομηχανία του Χόλιγουντ
Μάθιου Μοντίν