Τετάρτη, 7 Αυγ.
29oC Αθήνα

Συμβουλές για τέλειο ombré από το κομμωτήριο Unique Hair!

Συμβουλές  για τέλειο ombré από το κομμωτήριο Unique Hair!

Εδώ μπορείς να μάθεις όλα τα μυστικά για τέλειο ombré, να κερδίσεις την δική σου μεταμόρφωση και ένα φόρεμα Vassilis Zoulias από την Inoa και το TLIFE!

 Σε αυτό το άρθρο θέλω το 100% της προσοχής σου! Γιατί εδώ θα βρεις α) όλα τα μυστικά για το τέλειο ombré β) θα αποκτήσεις το δικό σου ονειρεμένο ombré από την INOA της L’Oréal Professionnel και γ) θα αποκτήσεις ένα ονειρεμένο φόρεμα Vassilis Zoulias! Πώς;

INOA Ombrés Nature Star: Ο Διαγωνισμός!
Εδώ και κάποιες μέρες τρέχει ο διαγωνισμός της INOA Οmbrés Nature Star. Κάθε εβδομάδα, οι επαγγελματίες κομμωτές εμπνέονται από τα νέα look της Collection Χρώματος της INOA, Οmbrés Nature και ανεβάζουν τις φωτογραφίες τους στην επίσημη σελίδα της L’Oréal Professionnel στο Facebook με το δικό τους ombré που έκαναν εκείνοι κι εσύ μπορείς να ψηφίσεις και να διαλέξεις αυτό που σου άρεσε περισσότερο. Κάθε εβδομάδα αναδεικνύεται ένας μεγάλος νικητής και είναι αυτός που έχει συγκεντρώσει τα περισσότερα Likes. Μετά από τέσσερις εβδομάδες ο νικητής που έχει πάρει συνολικά τα περισσότερα Likes θα γίνει ο προσωπικός σου hair colorist που θα σου εξασφαλίσει το δικό σου τέλειο ombré ενώ εσύ θα φωτογραφηθείς για το TLIFE και θα κερδίσεις ένα φόρεμα Vassilis Zoulias. H νικήτρια θα προκύψει κατόπιν κλήρωσης αλλά βασική προϋπόθεση είναι να έχει ψηφίσει εδώ το αγαπημένο της ombré!

Μάθε περισσότερα στο TLIFE

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε