Site icon NewsIT

Συνελήφθη ο γιος του Νίκολας Κέιτζ γιατί χτύπησε άγρια την μητέρα του

11.07.2024 | 11:48
Συνελήφθη ο γιος του Νίκολας Κέιτζ γιατί χτύπησε άγρια την μητέρα του

epa09896725 US actor Nicolas Cage (R) and his son Weston Cage Coppola pose on the red carpet during the premiere of 'The Unbearable Weight of Massive Talent' at the DGA Theater in Los Angeles, California, USA, 18 April 2022. The movie will be released in US theaters on 22 April. EPA/RINGO CHIU

Τα ψυχικά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Ουέστον, γιος του Νίκολας Κέιτζ, οδήγησαν στη σύλληψή του χθες (10.07.2024). Αιτία ο άγριος ξυλοδαρμός της μητέρας του κατά τη διάρκεια μίας κρίσης που είχε στις 28 Απριλίου 2024.

Πληροφορίες της «US Sun» αναφέρουν πως ο 31χρονος Ουέστον αφέθηκε ελεύθερος μετά την εγγύηση των 150.000 δολαριών, ποσό που πλήρωσε ο Νίκολας Κέιτζ.

Το θύμα, η Κριστίνα Φούλτον, βρέθηκε σε πάρκινγκ στο Λος Άντζελες γεμάτη με μελανιές στο πρόσωπο. Παρά το ότι στο σημείο έφτασε το ασθενοφόρο, αρνήθηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο και δεν έδωσε καμία πληροφορία για το τι συνέβη και κατέληξε σε αυτήν την κατάσταση.

Σε δήλωσή της είχε προσπαθήσει να προσφέρει κάλυψη στον γιό της. «Ο Ουέστον κι εγώ δεν είχαμε καμία διαμάχη πριν από το συμβάν. Μόλις έφτασα στο πάρκινγκ, συνάντησα τον γιο μου, ο οποίος σαφώς ήταν σε κατάσταση κρίσης η οποία κατέληξε σαν μία πολύ δυσάρεστη εμπειρία.

Πάντα τον υποστήριζα και του προσέφερα την βοήθειά μου όσον αφορά τα θέματα ψυχικής υγείας που αντιμετωπίζει. Κάνω ό,τι μπορώ για να τον υποστηρίξω».

Ο Νίκολας Κέιτζ με την Κριστίνα Φούλτον, ξεκίνησαν να βγαίνουν το 1988 και μετά από δύο χρόνια έκαναν και τον Ουέστον. Το ζευγάρι το οποίο δεν παντρεύτηκε αποφάσισε να χωρίσει έναν χρόνο μετά.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version