Δευτέρα, 7 Οκτ.
27oC Αθήνα

Τα ανοιξιάτικα hot trends της μόδας είναι εδώ!

Τα ανοιξιάτικα hot trends της μόδας είναι εδώ!

Η μόδα για την άνοιξη και το καλοκαίρι του 2010 είναι δροσερή, σέξι, εκκεντρική και άκρως εντυπωσιακή!

Επιλέξτε τις τάσεις που ταιριάζουν περισσότερο στο στυλ και την προσωπικότητα σας και μην διστάσετε να τις υιοθετήσετε στα άκρα!
 
Σας παρουσιάζουμε τις κυρίαρχες τάσεις της άνοιξης για να είστε πάντα ενημερωμένες!
 
Denim fever
Όλες έχουμε τουλάχιστον ένα jean παντελόνι στη ντουλάπα μας. Όμως φέτος την άνοιξη το denim είναι παντού! Τα μοντέλα στην πασαρέλα του ιταλικού διδύμου των Dolce & Gabbana εμφανίστηκαν σαν σέξι και άγριες cowgirls φορώντας ξεβαμμένα jean mini φορέματα, boyfriend jeans και jean πουκάμισα συνδυασμένα με παπούτσια και αξεσουάρ σε καμηλό τόνους. 

Πρόταση D&G για την άνοιξη και το καλοκαίρι

Δαντέλα
Οι δαντέλες φέτος έχουν κάνει ένα δυναμικό comeback! Οι Dolce & Gabbana παρουσίασαν δαντελωτές φούστες και σόρτς, ενώ στον οίκο Kenzo την παράσταση έκλεψαν οι ολόσωμες φόρμες από λευκή δαντέλα!

Ολόσωμη φόρμα από λευκή δαντέλα από τον οίκο Kenzo

Τα παστέλ

Οι ουδέτερες αποχρώσεις στα υφάσματα των ρούχων αλλά και στα αξεσουάρ είχαν πρωταγωνιστικό ρόλο στις κολεξιόν πολλών διάσημων οίκων, όπως Valentinο, Givenchy, Stella McCartney, Calvin Klein, Fendi, Burberry και Donna Karan. Επενδύστε σε ρομαντικά παστέλ κομμάτια αυτή την άνοιξη και απελευθερώστε τον ρομαντισμό σας!

Φόρεμα και αποχρώσεις σε ουδέτερες παστέλ αποχρώσεις από τον οίκο Fendi
 

 Σχέδια
Είτε πρόκειται για ψυχεδελικά, έθνικ ή φλοράλ, τα prints μονοπώλησαν το ενδιαφέρον στις κολεξιόν των  Givenchy, Balenciaga, Alexander McQueen, Etro, Marc Jacobs,Versace, Marni και Miu Miu.
 

Παντελόνι με prints από την κολεξιόν του οίκου Balenciaga
  

 

Έντονα χρώματα
Και αυτή την άνοιξη και το καλοκαίρι λέμε ”Ναι!” στα έντονα χρώματα! Το φούξια, το έντονο πορτοκαλί, το lime και το μπλε ηλεκτρίκ πρωταγωνιστούν στα ρούχα αλλά και τα αξεσουάρ! Βάλτε χρώμα στη ζωή σας, ξεκινώντας από το ντύσιμο σας!



Φούστα σε έντονο φούξια χρώμα από το δίδυμο των Dsquared

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε