Παρασκευή, 16 Αυγ.
31oC Αθήνα

Τα πλουσιόπαιδα του Snapchat έχουν πολλά προβλήματα

Τα πλουσιόπαιδα του Snapchat έχουν πολλά προβλήματα

Η αλήθεια είναι ότι στο διαδίκτυο οι κάστες καλά κρατούν ενώ το κοινωνικό σου δίκτυο αποκαλύπτει την ηλικία, το εισόδημα και το lifestyle σου χωρίς περιττές εξηγήσεις.

Πρόσφατη έρευνα στις ΗΠΑ έδειξε ότι όσοι είναι στο ηλικιακό γκρουπ 18-34 προτιμούν να χρησιμοποιούν το Snapchat σε ποσοστό 71% για ανταλλαγή στιγμών ενώ το Twitter ακολουθεί.

Δυστυχώς για τους φίλους του Μαρκ, το Facebook έρχεται τρίτο σε προτιμήσεις αν και εαν αλλάξεις το ηλικιακό γκρουπ και για κάποιο λόγο σε ενδιαφέρει να μάθεις τι χρησιμοποιούν οι συνταξιούχοι και όσοι έχουν περάσει το 65ο έτος τους, θα δικαιωθείς. Το Facebook είναι πρώτο. Μια άλλη πρόσφατη έρευνα απέδειξε ότι το Facebook το επιλέγουν τα μεσαία και χαμηλά εισοδήματα ενώ τα κοινωνικά δίκτυα της εικόνας όπως το Instagram και το Snapchat έρχονται πρώτα στις προτιμήσεις των νέων που έχουν τόσα χρήματα που μπορούν να σε κάνουν να πας να δηλώσεις παραίτηση τώρα και να κρυφτείς στο Τριστάν Ντα Κούνια το οποίο και υπερήφανα είναι το πιο απομονωμένο αρχιπέλαγος του κόσμου. Μέχρι να κάνεις τον ιδανικό συνδυασμό πτήσης χωρίς επιστροφή χρησιμοποιώντας εννοείται το νέο εργαλείο του NewsIt που είναι ΑΥΤΟ

μπορείς να νοιώσεις κάπως λίγος χαζεύοντας τον υλισμό που εκρήγνυται σε αυτή τη δημοφιλή social εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων φωτογραφιών, βίντεο και κειμένου που αγαπάει την αυτοκαταστροφή (στο Snapchat τα μηνύματα τα οποία στέλνονται έχουν μικρή διάρκεια ζωής για προβολή από τον παραλήπτη και διαγράφονται αυτόματα).

H αλήθεια βρίσκεται στο χρήμα για τη νέα γενιά που επιδεικτικά προσκυνάει το ευρώ, τη στερλίνα, το δολλάριο ή/και το γιεν. Όταν ο Επίκουρος είπε το μέγιστο “αν θέλεις να κάνεις κάποιον πλούσιο, μην του προσθέτεις χρήματα, να του αφαιρείς επιθυμίες” το κοντέρ της ιστορίας έγραφε π.Χ. Σήμερα η ιστορία, και δη τα “Προβλήματα του Πρώτου Κόσμου”, αναρτάται στο RichKidsOfSnapChat του Facebook, του Tumblr, του Instagram και κυρίως του Snapchat. Αλήθεια, εσύ ποιο Jaeger-LeCoultre φόρεσες σήμερα;












Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε